Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Fornetti Romania - 0 posturi vacante

Website: www.fornetti.ro

Website:www.fornetti.ro


Maistrul brutar Palásti József a înfiinţat Fornetti Kft. la 01.03.1997 sub forma unei afaceri de familie. Producţia produselor de panificaţie congelată, cu caracter de meşteşug, a început într-o casă modificată din Kecskemét. La început, gama produselor a constat doar din Pogăcele cu caşcaval şi Pogăcele cu jumări, produse pe care, diferit de practica europeană, clienţii puteau să le cumpere nu la bucată ci la kilogram. Comercializarea produselor Fornetti a avut loc într-o reţea nouă, magazine cu coacere la vedere, în sistem de franciză, până atunci necunoscută în Ungaria. Baza acesteia a constat în unităţi de coacere mobile care puteau fi amplasate și extinse uşor.

Depăşind capacitatea regională, Fornetti Franchise a devenit un sistem naţional care a dominat piaţa şi a devenit marcă înregistrată recunoscută. Produsele puteau fi găsite în magazinele alimentare din fiecare localitate mai importantă.

Partenerii de franciză din Ungaria au ajuns la un număr de 1.200, ceea ce însemna peste 1.500 puncte de coacere şi contracte de franciză.

Franciza dispunea de peste 2.700 puncte de coacere în Europa centrală și de est.

Tot în anul 2000 s-a deschis prima hală de producție în masă, la Kiskunfélegyháza. Primele produse Fornetti pătrund pe piața românească în magazine din Oradea, Satu Mare, Cluj-Napoca, Baia Mare, Carei. Depozitul de marfă congelată era situat în Oradea.

An de referință în existența Fornetti România. La sfârșitul lunii aprilie se dă în folosință fabrica de la Hodoni, județul Timiș. Flota de autovehicule de transport de capacitate medie tip Avia se mărește de la 3 la 6 autovehicule. Distribuția se concentrează pe orașele din vestul țării. În a doua jumătate a anului începe configurarea unei rute de sud și o rută de centru.

A început uniformizarea magazinelor Fornetti. Începând cu luna mai au fost puse pe piață primele cuptoare digitale. Toamna a adus produsele de tip Fingers Food. Serbia a aderat la sistemul de Master Franciză.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.