Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Freefashion

Website: www.vagabondstudio.ro
Locuri de munca disponibile in: Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca

Website:www.vagabondstudio.ro


Vagabond. Un războinic al libertății. Cel care înțelege că viața este menită să fie trăită din plin, fără limitări. Dezbrăcat de normele societății, dar care este înrădăcinat în cultura urbană și definit de o mulțime de sub-culturi. Un stil de viață care presupune libertate completă proiectată printr-o simplitate sofisticată și o armonie misterioasă. Acesta este stilul VAGABOND Studio.

Negrul, precum timpul, este elementul permanent al Universului. Ne îmbrățișează cu aripile lui nemuritoare și ne asigură casă în spațiul lui. Sufletele noastre hoinăresc prin eternitate, iar stilul nostru este etern, nu se pierde, rămâne. Pentru că stilul este ceea ce ești fără a fi nevoit să spui ceva despre tine. Stilul transcende continuul timpului și al spațiului, este moștenire. Fiecare formă de expresie individuală (stil) contribuie la evoluția colectivă a naturii umane, a individualității umane și a expresiei sale colective – stilul este poarta către noi dimensiuni ale libertății.

Ținutele VAGABOND Studio îți permit să călătorești fără efort prin propria realitate, să fi purtat și să porți diferite stiluri. Precum atomii din corpul tău, te miști constant, trăiești experiențe noi și îți croiești drumuri noi, îți definești practic viața. Hainele tale se metamorfozează odată cu tine, devin a doua piele a ta. Vei descoperi că articolele vestimentare VAGABOND Studio ți se potrivesc perfect pentru că sunt realizate în așa fel încât să îți „îmbrace” forma. Te poți transforma în oricine dorești tu, în orice moment, purtând aceleași haine fără a fi nevoie să te mai schimbi, deoarece complexitatea elementară îți permite să adopți orice sub-stil vrei. Așadar, ești complet liber să te deplasezi printr-o rebeliune haotică, dar sistematică. Așa că uită de norme. Revino la elementele de bază. Creează-ți propria realitate. Elimină tot ce este inutil pentru ca ceea ce este necesar să îți poată vorbi. Pentru a avea succes în expediția ta va trebui să fi consecvent. Ajungi la înțelepciune, găsește esența și poată-ți „uniforma” pentru a putea fi consecvent în aventura ta de a te concentra doar asupra a ceea ce contează pentru tine. Trăiește, nu doar exista.

Există frumusețe în simplitate și nu este nimic mai simplu, dar mai complex decât negrul. Negrul a fost, este și va rămâne întotdeauna ”noul negru”. Negrul este atemporal, luxos, clasic, de bază, complicat, puternic. Negrul oferă și asigură claritate conceptelor și ideilor, este portalul către eliberarea ta. Libertatea este atunci când intri în contact cu Sinele tău. Va trebui să călătorești prin nebunie pentru a-ți descoperi Sinele, adică să te descoperi pe tine în cea mai autentică formă a ta; abia atunci vei cunoaște adevărata libertate; îți vei descoperi Vagabondul interior. Ai ajuns deja acolo? Atunci când îl vei descoperi, vei descoperi de fapt că sinele tău superior este nemuritor și poate fi ilustrat doar prin stilul tău. Fii devotat, poartă Vagabond Studio. Treci peste ceea ce credeai că știi.

Alătură-te noului val. Suntem făcuți de către societate (#madebysociety), dar concepem o nouă societate. Suntem creatori. Transcendem în dimensiuni noi, care ne depășesc. Proiectăm moșteniri. Vino cu noi, fii parte din mișcare. Treziți. Abia începem.

Semnat, VAGABONZII.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Stock Keeper - Vagabond Studio

Stock Keeper - Vagabond Studio


FREEFASHION
Descrierea jobului Are o atitudine exemplara, saluta cu entuziasm si zambet fiecare vizitator la intrarea acestuia in spatiul comercial si interactioneaza cu entuziasm si zambet. Cunoaste caracteristicile produselor comercializate: denumire, croiala, materialele si accesoriile folosite, preturile de vanzare etc. Transmite superiorilor feedback-urile relevante obtinute de la clienti in vederea imbunatatirii serviciilor si varietatii de produse. Are o atitudine ce promoveaza spiritul de echipa, se implica in sustinerea colegilor si in maximizarea bonurilor acestora, daca situatia o cere
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.