Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere G&G Atelier Catering - 0 posturi vacante

Website: https://www.heavymetal.ro

Website:https://www.heavymetal.ro


Descrierea companiei
Compania noastră este una relativ tânără, dar cu acționariatul cu multă experiență în producție și servicii, care produce, printre altele, mobilier metalic, mobilier stradal, garduri și porți, panouri decorative, mobilier pentru HoReCa etc. De asemenea, asigură servicii pentru multe industrii deoarece utilajele achiziționate prin Fonduri Europene sunt noi și de ultima generație.
Calitatea personalului reprezintă pentru noi o prioritate și respectăm fiecare coleg în egală măsură, indiferent de poziția sa în cadrul companiei.
Echipamentele de lucru sunt de ultimă generație și într-o continuă îmbunătățire în așa fel încât să facă munca colegilor noștri cât mai ușoară. Compania se îngrijește de confortul și siguranța fiecărui coleg prin achiziția de echipamente individuale de lucru și protecție conform tuturor standardelor UE.
Compania are capital 100% românesc, dar se mândrește cu viziunea europeană și cu produsele ”Made in Romania” vândute în afara granițelor. Lucrăm pentru companii de renume prezente sau nu în Romania.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.