Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Gd Masini De Ridicat

Website: http://www.gdmr.ro
Locuri de munca disponibile in: Ploiesti

Website:http://www.gdmr.ro


GD Masini de Ridicat SRL este o firma in plina ascensiune, care ofera solutii standard si speciale in domeniul tehnicii de ridicare si manipulare a marfurilor. Domeniul nostru de activitate este proiectarea, fabricarea, montarea si service-ul echipamentelor de ridicare (poduri rulante, macarale industriale, platoforma de ridicare marfa, electropalane, echipamente hidraulice, dispozitive de ridicat cu vaccum si alte dispozitive de ridicare si manipulare .
GD Masini de Ridicat SRL este autorizata ISCIR, este atestata INSEMEX pentru medii AntiEX, lucreaza sub un sistem de management al calitatii ISO9001/2008 validat de INTERTEK.
Seriozitatea in abordarea fiecarui proiect in parte, calitatea lucrarilor efecutate, promptitudinea in executarea acestora , fac din GD Masini de Ridicat un partener de incredere pe termen lung.
Departament:
Industrie:
Cuvinte cheie:

Electrician /​ Electromecanic

Electrician /​ Electromecanic


GD MASINI DE RIDICAT
Candidatul ideal -Cunostinte electrice de baza (echipamente industriale ) -Cunostinte minime desen tehnic (electromecanic) -Dispus sa lucreze in echipa -Disponibilitate pentru delegatii in tara -SeriozitateDescrierea jobului Responsabilitati: -executa montaj si service pentru echipamentele industriale ( poduri rulante , macarale. electropalane, dispozitive de ridicat etc .) Beneficii : -salariu atractiv -dirune -contract de munca pe perioada nedeterminata -oportunitatea de a lucra intr-o firma serioasa cu experienta in domeniu -posibilitatea de avansare
Departament:
Industrie:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.