Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

0 Locuri de munca (joburi) la General Service Grup 98

Website: www.gsg98.ro

Website:www.gsg98.ro


General Service Grup 98 este o companie cu o vasta experienta in domeniul constructiilor. Expertiza noastra inglobeaza atat constructiile civile cant si pe cele industriale, iar cei peste 20 de ani de activitate in acest domeniu ne-au intarit convingerea ca inalta calitate a lucrarilor, orientarea asupra nevoilor clientului, tenacitatea si seriozitatea sunt cele care sustin competitivitatea pe piata a unei companii ce activeaza in aceasta industrie.

Rezultatele eforturilor noastre de a ridica stacheta calitatii constructiilor din Romania se pot remarca in domenii diverse, precum: infrastructura socio-culturala de dezvoltare a comunitatii (locuinte individuale si colective, birouri, scoli si gradinite, sali de conferinte si amfiteatre), organisme de asistenta sociala, sali de spectacole, monumente istorice, infrastructura spitaliceasca (sali de operatii, saloane terapie intensiva, laboratoare, centre de cercetare, etc.), statii de cale ferata si depouri de tramvai, statii electrice, etc.

          O garantie în plus pentru distinctia activitatii noastre este faptul ca S.C. GENERAL SERVICE GRUP 98 S.R.L a implementat si mentine un sistem de management care îndeplineste conditiile standardelor SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 , SR OHSAS 18001:2008.

Cautam oameni care cred in auto-depasire si care ne impartasesc filozofia conform careia ca in spatele rezultatelor exceptionale stau munca sustinuta si dedicarea.  

 

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.