Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Germana Cu Claudiu - 1 posturi vacante

Website: http://www.germanapentrucopii.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:http://www.germanapentrucopii.ro


Germană pentru Copii înseamnă, în primul rând, învățarea limbii germane. Dar nu este vorba de o oră tradițională, în care copiii de multe ori receptează pasiv informațiile oferite de profesor. Din contră, lecțiile de germană sunt dinamice, active, moderne, iar copiii descoperă și asimilează cunoștințe prin jocuri și activități interactive.

Cu alte cuvinte, orele de germana fac mai mult decât să transmită informații, ele animă și stimulează curiozitatea naturală și pasiunea copiilor pentru un domeniu cu totul nou: limba germană.

Procesul de învățare a limbii germane nu se oprește în clasă, ci continua și acasă. Pe site-ul www.germanacuclaudiu.ro găsiți cele mai reușite și practice desene animate, filme, jocuri pentru calculator și aplicații pentru tableta pe care le puteți folosi pentru a aprofunda acasă ceea ce s-a învățat la ora de germană.

Ce se întâmplă la ora de germana?

Cursul de germană este împărțit în mai multe capitole, fiecare adaptat la vârsta micuților și predat cu ajutorul celor mai atractive materiale didactice (cartonașe, planșe, cuburi etc dar și elemente tehnologice). În plus, părinții sunt conectați în permanență cu tot ce învățăm nou la cursul de germană prin accesarea unei rubrici speciale de pe site-ul dedicat.

Multe ar mai fi de spus, însă îi invit pe copii alături de părinti să le descopere.

Cuvinte cheie:

Pedagog Afterschool

Pedagog Afterschool


Candidatul ideal Ce ne dorim:∗ Absolvent/ă cu studii medii / superioare∗ Experiența în lucrul cu copiii∗ Disponibilitate la un program de lucru în intervalul 11.00-18.00* Dorință de autoperfectionare* Asumarea responsabilității de a veni în întâmpinarea nevoilor de dezvoltare a copiilorDescrierea jobului Beneficii:● Asigurarea meselor pe durata desfășurării activităților● Suport din partea echipei în îndeplinirea atribuțiilor;Responsabilități:*preluarea copiilor de la școală*ajutat copiii în efectuarea temelor
GERMANA CU CLAUDIU
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.