Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Gersim Impex - 0 posturi vacante

Website: www.gersim.ro

Website:www.gersim.ro


Cine suntem?
Fondată în 2002, compania Gersim Impex, este în momentul de fata cel mai mare distribuitor de terminale GSM de pe piata locală. Compania, care are contracte de distributie cu jucători precum Samsung, Lenovo, LG, Sony si Alcatel, a crescut spectaculos în ultimii ani odată cu explozia achizitiei de smartphone-uri și tablete. Parteneriatul cu Samsung, care a devenit noul lider pe piața locală de mobile, în locul gigantului Nokia, a contribuit simtitor la cresterea companiei.
Business-ul companiei a crescut în sase ani de 14 ori, de la 13 milioane de euro, în 2008, la aproape 185 de milioane de euro, în 2014. Potrivit estimărilor, în următorii cinci ani, Gersim Impex ar putea ajunge la un rulaj de un miliard de euro.
Ce facem?
Ambitia noastră este de a ne servi clientii cu cele mai bune preturi pentru produse si servicii de cea mai bună calitate. Ne pasionează inovatia, eficienta si dorinta de a rămâne la înăltimea asteptărilor clientilor nostri care au găsit în noi mai mult decât un simplu distribuitor de telefoane mobile si pentru care cuvântul “perfectiune” a căpătat un nou sens. Ca lideri pe piata locală avem o responsabilitate imensă de a rămâne cei mai buni dintre cei buni si credem cu tărie că nu există obstacole care nu pot fi depăsite în drumul spre reusită, indiferent de circumstante. De-a lungul timpului am reusit să facem distributia produselor de top mai simplă, mai rapidă si mai accesibilă ca niciodată si continuitatea profesionalismului nostru este mai mult decât o certitudine, este o promisiune. Combinând competenta locală cu expertiza internationala asigurăm clientilor suportul unei echipe de tineri profesionisti, oferindu-le tehnologia viitorului, acum, aici, în prezent.
Daca vrei sa afli mai multe despre noi, viziteaza-ne pagina de profil de pe ejobs sau site-ul www.gersim.ro.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.