Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Global Industrial - 0 posturi vacante

Website: https://globalindustrial.ro

Website:https://globalindustrial.ro


Societatea comercială GLOBAL INDUSTRIAL S.R.L. a fost înființată în anul 2014 având ca obiect de activitate principal: Construcţii civile industriale, lucrări hidrotehnice, lucrări de drumuri. Lucrări îmbunătățiri funciare.
Societatea s-a născut din dorința de a crea o societate specializată în executarea lucrărilor de Construcţii civile industriale, lucrări hidrotehnice, lucrări de drumuri. Lucrări îmbunătățiri funciare, la înalte standarde de calitate, în condiții de siguranță maximă pentru viața și sănătatea angajațiilor și implicit a clienților precum și protejarea mediului înconjurător.
Societatea este abilitată din pun de vedere juridic și tehnic pentru executarea lucrărilor de mare complexitate, având un personal de înaltă calificare tehnică, ceea ce poate garanta respectarea normelor, standardelor, și prescripțiilor tehnice în vigoare. Societatea dispune de resurse umane și materiale care asigură executarea la un înalt nivel calitativ a tuturor lucrărilor contractate.
Pentru buna desfășurare a activității societatea este organizată pe responsabilități funcționale și echipe de lucru, care în prezent dispun de dotare materială corespunzătoare, de tehnică avansată și personal cu experiență în domeniu.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.