Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Goodfood Enterprises

Website: www.realfoods.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Buftea, Ilfov, Otopeni, Voluntari

Website:www.realfoods.ro


SC GOODFOOD ENTERPRISES SRL detine brandul si UCOOK. Firma si-a inceput activitatea in 2015 cu comercializarea de produse alimentare naturale si sanatoase prin intermediul site-ului. Compania cauta produse naturale, fara conservanti si aditivi alimentari, in toata tara, incurajeaza producatorii locali si ofera consumatorului toate informatiile despre produs si producator. Societatea noastra este in continua dezvoltare, isi respectat angajatii, clientii, partenerii si colaboratorii. De la 1 singur angajat am ajuns acum sa avem peste 10 angajati. De curand am deschis primul magazin in Sos. Pipera nr. 6 care a avut un impact foarte bun si vom deschide in curand un al doilea magazin in Pipera Mall. Suntem prima companie care detine un site cu produse alimentare esentiale de buna calitate care livreaza acasa produse exceptionale direct de la producatori.

Un alt aspect important al companiei este ca ii are ca si colaboratori directi pe Chef Nico Lontras si Chef Jonny Susala, unii dintre cei mai cunoscuti si apreciati bucatari din Romania.

De aceea, te asteptam in echipa noastra sa crestem impreuna!
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Asistent Vanzari/​reprezentant Magazin Alimentar Bacanie 2.​300 Lei Net Pipera Plaza

Asistent Vanzari/​reprezentant Magazin Alimentar Bacanie 2.​300 Lei Net Pipera Plaza


GOODFOOD ENTERPRISES
Candidatul ideal Ne marim echipa RealFoods pentru noul magazin concept din Pipera Plaza. Te asteptam in echipa noastra sa crestem impreuna! - ne dorim o persoana activa si implicata cu dorinta de comunicare si relationare cu clientii; - bun comunicator si lucrator in echipa; - studii medii si/sau superioare; - bune abilitati de vanzare si comunicare; - experienta in comert si/sau gestiune minim 6 luni constituie un avantaj; - cunostinte de operare calculator si casa de marcat; - cunostinte minime de limba engleza constituie un avantaj.Descrierea jobului - cunostinte de operare calcul
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.