Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Goodwill Consulting Gwc - 0 posturi vacante

Website: http://www.gwconsulting.ro

Website:http://www.gwconsulting.ro


​Suntem grupul de companii Goodwill, lideri pe piata consultantei in fonduri nerambursabile, prezenti in Romania, Ungaria, Bulgaria si Croatia, pasionati dе ceea ce facem, ne place competitia, suntem inovatorii domeniului si lucram cu oameni faini.

Pe langa serviciile de consultanta in fonduri nerambursabile, oferim IMM-urilor si companiilor mari din Romania servicii de analiza financiara si analiza de piata, consultanta in internationalizarea activitatilor catre Bulgaria sau Ungaria, consultanta in credite de investitii si fonduri de investitii, consultanta in achizitii publice.

Prin compania Goodwill Energy suntem prezenti pe piata panourilor fotovoltaice, iar prin Goodwill Studio oferim servicii complete de arhitectura pentru investitii private si publice.

Iar cel mai nou, suntem parteneri acreditati UiPath si din septembrie 2020 oferim servicii de RPA (Robotic process automation) companiilor din Romania.

Suntem expusi unui mediu in care apar mereu situatii noi, tehnologie noua, invatam in permanenta si toate astea ne ajuta sa fim performanti.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.