Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Graphein Topo - 1 posturi vacante

Website: www.graphein.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:www.graphein.ro


Graphein este o companie tȃnără şi dinamică, cu numeroase proiecte atît în ţară, cȃt şi în străinătate care îşi propune ca în următorii ani să devină un lider în geodezie la nivel european. Cu 80% proiecte în Romania şi 20% în ţări precum Anglia, Israel, Cipru şi Franţa, planul nostru este de continuă dezvoltare.

Activăm în toate domeniile în care expertiza noastră este cerută, prin ducerea la bun sfȃrşit cu rezultate remarcabile ale tuturor proiectelor de topografie în care suntem angrenaţi. Domeniul nostru de experienţa include topografie inginerească, scanări 3D, standard BOMA, cadastrul forestier, drumuri, etc.

Investim în mod constant în resurse umane, aparatură, programe şi tehnologii de ultimă generaţie pentru a aduce eficacitate, plus de precizie şi costuri reduse proiectelor contractate.

Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Inginer Autorizat Ancpi Categoria B,​ A,​ Sau D

Inginer Autorizat Ancpi Categoria B,​ A,​ Sau D


Candidatul ideal Ce ne dorim de la tine: Să ai studii superioare finalizate în domeniu; Să fii serios, responsabil și să vrei să inveți lucruri noi în fiecare zi; Să aduci precizie și profesionalism proiectelor în care ești implicat; Sa cunoasti legislatia specifica intocmirii documentatiilor cadastrale.Descrierea jobului Daca iti doresti o carieră promițătoare în domeniul geodeziei și topografiei,vino în echipa noastră!Ce vei face? Vei executa masuratorile specifice pentru intocmirea documentatiilor cadastrale. Vei intocmi, verifica si semna documentatiile. Vei urmari avizarea de catre OCPI a documentatiilor. Vei tine legatura cu clientii.
GRAPHEIN TOPO
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.