Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Growwwise

Website: https://growwwise.com
Locuri de munca disponibile in: Remote

Website:https://growwwise.com


O lume plina de provocari? Acolo unde altii vad probleme - noi vedem oportunitati. Daca si tu crezi ca norocul este intersectia dintre oportunitati si pregatire , atunci hai sa ne cunoastem .

Growwwise SRL este o agentie de digital marketing dinamica cu clienti atat romani cat mai ales straini.

Daca vrei sa te dezvolti , vrei sa inveti si vrei sa faci parte dintr-o companie ce creste intr-un ritm alert, nu ezita sa ne contactezi.

Poti vedea aici ce servicii oferim . Tot ceea ce facem , facem din pasiune , iar restul vine de la sine ca un rezultat natural.

Departament:
Industrie:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Seo /​ Marketing /​ Copywriter Trainee

Seo /​ Marketing /​ Copywriter Trainee


GROWWWISE
Candidatul ideal Esti student? Vrei sa lucrezi in industria de marketing online si nu ai experienta? La noi pasiunea, perseverenta si dorinta de a invata este suficienta! Daca vrei sa faci parte dintr-o poveste de succes vezi daca povestea noastra este cea care ti se potriveste.. Pentru inceput va fi nevoie sa stii sa scrii corect si frumos in limba romana. Daca ai cunostinte de limbi straine si te descurci in scris , este un avantaj. (Engleza ,Germana , Franceza , Spaniola sau Italiana) De asemenea, va trebui sa stii sa folosesti word-ul sau alt program de editare word. Restul te vom inv
Departament:
Industrie:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.