Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Guv Electronics Prod

Website: http://www.gve.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Ilfov

Website:http://www.gve.ro


Firma si-a inceput activitatea in anul 1996. Incepand din anul 2001 a inceput producerea si comercializarea de echipamente de localizare GPS pentru autovehicule, devenind unul din principalii producatori pe piata autohtona.

In acest moment firma produce si comercializaeaza echiapmente de localizare, sonde de nivel combustibil, senzori si automatizari de diverse tipuri pentru autovehicule, locuinte si zone industriale.

Deasemenea oferim servicii de localizare asociate echipamentelor noastre.

Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Tehnician Montaj Alarme Auto,​ Ech.​gps,​ Camere Supraveghere

Tehnician Montaj Alarme Auto,​ Ech.​gps,​ Camere Supraveghere


GUV ELECTRONICS PROD
Candidatul ideal Cerinte: - preferabil electrician auto, tehnician electronist/electrotehnist sau cu experienta in domeniu - persoana descurcareata, cu inclinatii spre aplicatii hardware, dornica dе a invata - cunostinte dе electronica (avantaj) - cunostinte dе utilizare pc si capacitate dе a intelege functionarea echipamentelor - carnet conducere categ. B (de preferinta cu autoturism personal) - disponibilitate pt deplasari dе 1-2 zile in tara (rare, dar posibile) Constituie avantaj: - experiența in montaj echipamente pe autovehicule (montatori dе alarme auto, electricieni auto, m
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.