Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la H.N.I

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Baia Mare, Constanta, Hunedoara, Oradea, Satu Mare


Dragostea de frumusețe este Gust. Crearea de frumusețe este Artă – Ralph Waldo Emerson
Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul vanzarilor, SC HNI SRL este una dintre cele mai renumite si de incredere companii de pe piata romaneasca.
Si pentru ca noi credem in frumusete, in gust si in arta, am creat pentru tine locul perfect unde le poti gasi.

Produsele noastre sunt garantia calitatii la preturi competitive. Specialistii nostri vin in intampinarea clientilor cu cele mai bune produse profesionale de pe piata frumusetii, cu noutati si tehnologie de ultima generatie.

Echipa HNI adopta varianta unei abordari consultative si orientate catre client, oferind stabilitate, integritate si transparenta, valori in care credem si care se reflecta in fiecare produs sau serviciu de care dispunem.
Site-ul se adreseaza atat clientilor finali, cat si saloanelor si magazinelor de specialitate interesate sa colaboreze cu noi. Dorim sa va oferim mai mult decat produse, vom incerca sa va ajutam cu sfaturi despre alegerea cea mai potrivita.

Industrie:
Cuvinte cheie:

Agent De Vanzari Valcea/​ Arges

Agent De Vanzari Valcea/​ Arges


H.N.I
Candidatul ideal In primul rand muncitor, sa ii placa domeniul vanzarilor, cu initiativa si idei noi. Mereu cu dorinta de a evolua. Competitiv, perseverent, indraznet si sigur pe abilitatile sale. Comunicativ si poate...putin amuzant - sa stie sa se faca placut. Jobul fiind unul dedicat infrumusetarii (adica va avea tangenta foarte mult cu femeile ) sa stie sa fie rabdator dar in acelai timp stapan pe situatie, un aspect placut si ingrijit.Descrierea jobului Efectuarea comenzilor si trimiterea acestora in sediu. Încasarea banilor. Crearea unei relații bune cu clienți. Salar fix + comisi
Industrie:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.