Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Happy Advertising - 0 posturi vacante

Website: https://www.happyadv.ro

Website:https://www.happyadv.ro


Noi suntem Happy Advertising si, pe scurt, construim impreuna cu clientii nostri un mediu de business puternic atat in online cat si in offline.Happy începe cu zâmbetul colegilor dimineaţa după prima gură de cafea şi ajunge pe chipul partenerilor şi clienţilor mulţumiţi.

şi asta se vede în ceea ce facem. Suntem o agenţie cu experienţă, relaxată, creativă şi cu un dezvoltat simţ al umorului. Pentru noi, performanţa se întreţine cu o stare de bine şi călătoria noastră se împleteşte cu parcursul fiecărui client.

Ne place să povestim şi adunăm experienţe din proiectele pe care le derulăm, de la oamenii pe care îi cunoaştem. Pentru că importantă nu este doar destinaţia, ci întreaga călătorie. Scopul nostru este să-ţi atingi obiectivele, însă ne dorim să te bucuri şi de parcurs.

Am început cu un singur om pasionat de mediul online şi de ceea ce poate oferi. Dar cum veştile bune circulă repede, Alex şi-a învăţat rapid prietenii să facă ceea ce face el şi aşa a luat naştere agenţia pe care o cunoaştem astăzi: 25 de oameni, 3 departamente, proiecte pe 3 continente şi un singur nume, HAPPY.

Dacă te aştepţi la o poveste standard despre oameni şi idei, opreşte-te aici. Însă, dacă eşti pregătit să cunoşti o echipă veselă, unită şi pregătită pentru orice provocare, ai nimerit unde trebuie. Ia-ţi o cafea, o să ai nevoie pentru a ţine pasul cu noi.

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, iar noi ne asigurăm că începe cu veşti bune, fie la birou sau remote. Pentru noi contează rezultatele, chiar dacă asta presupune idei creative creionate din papuci pufoşi de acasă sau dintr-o cafenea cu ştaif.

Libertatea pe care ne-o oferim ne permite să oferim soluţii out of the box care să ofere un suflu nou proiectului tău şi să-l aducă acolo unde merită. Suntem, înainte de toate, prieteni în această călătorie, iar prietenii se susţin şi îşi doresc întotdeauna binele.

De aceea te invităm şi pe tine să porneşti la drum cu noi. Împreună transformăm brandul tău în aventura pe care fiecare client va dori să o trăiască. Avem peste 13 ani de experienţă şi pentru noi e cu noroc. Îi creştem, zi de zi, prin traininguri interne, proceduri bine stabilite şi sete de cunoaştere. Navigăm online ca în buzunarul propriu şi cunoaştem lumea digitală mai bine decât ne ştim numerele de telefon.

Pentru noi o zi productivă este cea în care ne punem în practică ideile într-un mod creativ şi măsurăm rezultatele muncii zilei de dinainte. Dinamismul ne e literă de lege şi am expulzat monotonia pe perioadă nedeterminată. Ne organizăm munca în detaliu şi eficientizăm fiecare minut. Astfel ne permitem să prestăm serviciile în timp util şi la standardele de calitate promise.

În această călătorie, totul este despre brandul şi proiectul tău. Venim la pachet cu idei noi şi strategii care au funcţionat în peste 1000 de proiecte din 25 de ţări. Metodele noastre sunt testate pe trei continente, însă mereu abordarea este unică, la fel cum este şi brandul tău. Conturăm un plan personalizat şi adaptat nevoilor tale.

Cum s-ar zice, pune experienţa noastră, adaugă obiectivele tale, împachetează şi respectul faţă de viziunea şi ideile tale, toate aranjate prin comunicare transparentă. Ce obţii? Pachetul complet de care are nevoie brandul tău pentru performanţă online şi offline.

şi stai aşa, că mai avem! Toată creativitatea implicată nu e pierdută undeva în spaţiu. Stăm cel mai bine la capitolul organizare. Suntem certificaţi în project management şi suntem la curent cu cele mai noi tehnologii. Ne-am dezvoltat intern majoritatea tool-urilor cu care lucrăm, deţinem propriile servere şi sistem în cloud. Ca să o spunem pe şleau şi cu modestie, suntem un mic ceas elveţian.

Proiectele noastre au făcut înconjurul lumii, din România în SUA, Norvegia, Danemarca, Franţa şi până în Australia. Acum, a venit rândul brandului tău. Ne alegem prietenii pe sprânceană, însă, odată aleşi, rămân pe viaţă.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.