Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Heidi Chocolat - 0 posturi vacante

Website: http://www.heidi-chocolate.com

Website:http://www.heidi-chocolate.com


Heidi Chocolat este o companie cu origini elvetiene, fondata in Romania in anul 1994, in prezent parte a grupului KEX Confectionery.
Cu o prezenta semnificativa in segmentul de ciocolata Premium din Romania, Heidi a reusit sa depaseasca granitele nationale, astfel ca in momentul de fata brandul este prezent in peste 50 de tari si se bucura de apreciere deosebita in piete cum ar fi cele din Germania, Austria sau Polonia.
In prezent compania numara aproximativ 400 de angajati, cea mai mare parte a lor fiind in echipa de Productie.
Fabrica este situata in orasul Pantelimon - Ilfov, loc de unde se distribuie ciocolata Heidi catre toate pietele in care suntem prezenti. Tot aici se afla si Flagship-store-ul, Chocoworld, concept unic in Romania (https://heidi-chocolate.com/ro/chocoworld/ )
Echipa Heidi este in continua dezvoltare si isi doreste sa atraga noi colegi, cel putin la fel de pasionati si dedicati ca cei pe care ii are in prezent, pentru a continua succesul inceput in urma cu peste 20 de ani.



Prin trimiterea datelor dvs. personale prin poștă electronică către orice adresă de e-mail care se termină în "heidi-chocolate.com", prin intermediul platformelor sociale media (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea prin intermediul unei platforme de locuri de muncă on-line, sunteți de acord în mod expres și neechivoc că astfel datele care urmează să fie prelucrate de societățile din grupul Heidi. Mai multe detalii pot fi găsite pe heidi-chocolate.com. Pentru orice plângere privind prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să contactați [email protected].
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.