Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Heineken Romania - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații




Infiintata in 1864 de familia HEINEKEN, compania se mandreste sa fie un producator de bere global si independent, cu o istorie si o mostenire indelungate. Producem bere de calitate, construim branduri premiate si ne dedicam delectarii consumatorilor de pretutindeni.

NOI SUNTEM HEINEKEN

Noi cream legaturi intre oameni si daramam bariere, pentru ca suntem de parere ca momentele frumoase sunt cele mai placute experiente din viata. Suntem inspirati de consumatori sa producem cele mai bune beri si punem aceeasi pasiune in toate brandurile, produsele si activitatile noastre. Suntem mandri de istoria noastra de familie si de mostenirea olandeza. Spiritul nostru antreprenorial deriva din ele si ne face sa fim prezenti in toate colturile lumii. Construim branduri. Brandul HEINEKEN® ne definește si uneste, iar numeroasele noastre branduri locale, regionale si globale ne fac portofoliul sa fie unul divers si unic.

Oamenii se afla in centrul companiei noastre. Puterea noastra sta in incredere, diversitate si progres. Suntem fideli valorilor noastre: pasiunea pentru consumatori si clienti, curajul de a visa si de a fi pionieri, grija pentru oameni si planeta si bucuria de a trai. Promovam mereu consumul responsabil. Sustinem comunitatile locale si ne straduim sa avem un impact pozitiv asupra planetei. Lucram impreuna cu clientii si partenerii nostri pentru a ne dezvolta impreuna si cautam sa castigam intr-un mod integru si cinstit. Si suntem convinsi ca, ramanand fideli acestor angajamente, cream valoare pentru actionarii nostri. Noi suntem HEINEKEN.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.