Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Heinen Si Hopman Mar - 0 posturi vacante

Website: http://www.heinenhopman.ro

Website:http://www.heinenhopman.ro


Heinen si Hopman MAR a fost infiinţată în 2002 si este o filială a Heinen & Hopman Engineering BV din Bunschoten, Olanda. Heinen & Hopman România îşi desfăşoară activitatea în sectorul construcţiilor de nave comerciale, super-yachturi, offshore, nave cu vele, locuinţe temporare pe apă, nave militare, clădiri civile şi industriale.

Heinen & Hopman România furnizează o gamă largă de servicii în domeniile instalaţiilor de aer condiţionat, ventilaţiei mecanice şi încălzirii centralizate, instalaţiilor de răcire şi refrigerare (pe scurt “sisteme HVAC-R”), sistemelor sanitare, sistemelor cu sprinklere pentru protecţie împotriva incendiilor şi sistemelor de mediu, atat pe piaţa locală, cât şi în strainătate.

Extindere în sectorul civil

Din anul 2010 Heinen & Hopman România s-a extins în sectorul civil, începând cu sisteme HVAC pentru clădiri de birouri și spații de depozitare, și continuând cu clădiri industriale, instituții din domeniul sănătății și cu sectorul de transport de mare capacitate. Din anul 2015, Heinen & Hopman România a abordat industria alimentară și cea de băuturi, precum și pe producătorii din cadrul sectorului de retail.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.