Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Help Net - 2 posturi vacante

Website: https://www.helpnet.ro
Locuri de munca disponibile in: Balotesti, Bucuresti, Ilfov, Otopeni

Website:https://www.helpnet.ro


Fondat in 1998, Help Net este al treilea cel mai mare lanț farmaceutic din România, cu peste 400 de farmacii deschise la nivel național. Compania noastră are peste 2.500 de angajați, care oferă produse și servicii de calitate superioară celor peste 3,7 milioane de pacienți.

Începând cu iulie 2018, Help Net și distribuitorul Farmexim, fac parte din concernul german PHOENIX group.

PHOENIX group, lider de piață în Europa, are o rețea de 164 centre de distribuție, peste 2.700 de farmacii proprii în 14 țări europene, 39.000 de angajați și o cifră de afaceri de 27 miliarde de euro (2019/20).

Viziunea PHOENIX group este să fie cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate, indiferent de locul în care își desfășoară activitatea.

Help Net este un brand puternic și o companie ambițioasă, iar alături de noi poți beneficia de oportunități pentru dezvoltarea carierei, îți poți perfecționa cunoștințele și poți juca un rol activ în dezvoltarea companiei

Help Net știe că succesul său depinde de oamenii pe care îi are și de calitatea serviciilor oferite pacienților.

Oportunitățile noastre de carieră implică atât profesioniști din domeniul farma, cât și din diverse alte domenii, precum: logistică, vânzări, marketing, IT, economic, juridic, HR, regulatory affairs administrativ etc.

În echipa Help Net, valorile care ne ghidează sunt: ​​respect, inițiativă, încredere și responsabilitate. Dacă te identifici cu aceste valori și crezi în Bine, te așteptăm în echipa Help Net.

Vino la Bine! Construiește-ți o carieră din a face bine!

Departament:
Cuvinte cheie:

Asistent de Farmacie

Asistent de Farmacie


Scurta descriere a companiei Help Net este organizația care știe că succesul depinde în primul rând de oamenii pe care îi are și de calitatea serviciilor oferite pacienților.În echipa Help Net, valorile care ne ghidează sunt: ​​respect, inițiativă, încredere și responsabilitate. Dacă te identifici cu aceste valori și crezi în Bine, te asteptăm in echipa Help Net.Vino la Bine! Construiește-ți o carieră din a face bine! Cerinte Absolvent al Scolii Postliceale;Aviz de libera practica, avizat pe anul in curs;Experienta de intr-o farmacie de circuit deschis;Cunostinte operare PC;Abilitati de comunicare si relationare interpersonala;Empatie si orientare spre nevoile pacientilor. Responsabilitati Eliberarea retetelor compensate si gratuite;Identificarea nevoilor pacientilor si clientilor;Oferirea recomandarilor asociate si eliberarea produselor farmaceutice , parafarmaceutice si dermato-cosmetice;Consilierea pacientilor si clientilor cu privire la produsele farmaceutice si informarea acestora
Help Net

Media netă estimată pe baza celor 506 de salarii introduse în Salario: 2485 RON/Luna

Specialist Achizitii

Specialist Achizitii


Scurta descriere a companiei Help Net este organizația care știe că succesul depinde în primul rând de oamenii pe care îi are și de calitatea serviciilor oferite pacienților.În echipa Help Net, valorile care ne ghidează sunt: ​​respect, inițiativă, încredere și responsabilitate. Dacă te identifici cu aceste valori și crezi în Bine, te asteptăm in echipa Help Net.Vino la Bine! Construiește-ți o carieră din a face bine! Cerinte • Studii superioare (economice sau marketing constituie un avantaj);• Minim 2 ani experienta intr-un rol similar in achizitii sau Category Management;• Cursuri de negociere, marketing si vanzari constituie avantaj• Cunoșterea specificului pieței farma constituie un avantaj;• Operare PC: Word, Excel, PowerPoint, programare de baze de date• Cunoștințe de limbă engleză, nivel mediu - avansat;• Gandire analitica, rezolvarea problemelor, luarea deciziilor, lucru in echipa. Responsabilitati • Implementeaza si urmareste conditiile comerciale standard care au fost negocia
Help Net

Media netă estimată pe baza celor 2764 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.