Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Hennlich - 0 posturi vacante

Website: https://www.hennlich.ro

Website:https://www.hennlich.ro


Societatea Comercială HENNLICH SRL – tehnică industrială, este o firmă româno-austrică, aparţinând grupului austriac HENNLICH GmbH. SC HENNLICH SRL, a fost înfiinţată în anul 2005 şi are sediul social în Arad, str Timotei Cipariu nr 5-7, fiind reprezentată legal de Dipl.-Ing Stein Francisc – Director.

Obiectul de activitate al SC HENNLICH SRL este comerţul cu ridicata ale altor maşini şi echipamente – cod CAEN 4669. SC HENNLICH SRL distribuie în România produsele fabricate în cadrul grupului cât și a altor parteneri externi de renume pe care îi reprezintă în România. Principalul scop este să vină în sprijinul industriei române cu produse de înaltă calitate, cu echipamente pentru maşini de ultimă generaţie precum şi cu soluţii tehnice ptr fiecare solicitare în parte.

Sumarul paletei de produse:

Divizia construcții de mașini

arcuri – HENNLICH bucșe/lagăre de alunecare din polimeri, articulații din polimeri, ghidaje de alunecare, rulmenți din polimeri - IGUS; Portcabluri, cabluri flexibile ptr aplicații dinamice, jgheaburi - IGUS; Ghidaje liniare cu bile, şuruburi cu bile, lagăre cu role încrucişate, articulaţii metalice, bucşe cu bile, burdufuri de acoperire – THK; Echipamente individuale şi sisteme centralizate de gresare si ungere – LINCOLN / VOGEL Acoperitoare telescopice, burdufuri textile sau din cauciuc, rolete – HENNLICH – Eitec

Divizia fluide

Duze de pulverizare, lănci de pulverizare, soluții de mediu - LECHLER Armături ( cuple rapide, distribuitoare, racorduri rotative de tranzit, vizoare, compensatoare, echipamente antiexplozive); Pompe de diverse tipuri, agregate de pompare, sisteme de dozare – SERA, CAT Echipamente de încărcare/deversare – HENNLICH; Instalații de răcire, răcitoare de ulei, acumulatori - HENNLICH Însoţitori electrici ptr. încălzire - Raychem Garnituri de etanşare, O-ringuri, plăci de etanşare, şnururi de etanşare, furtunuri - HENNLICH

Datele de contact al societăţii sunt:

S.C. HENNLICH S.R.L.

Tehnică Industrială

str. Timotei Cipariu nr 5-7 RO - 310213 Arad

Tel: 0040 257 21 11 19 Fax: 0040 257 21 10 21

E-mail: [email protected] www.hennlich.ro

Prin aplicarea CV-ului dvs. la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.