Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Hexagon Structures - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Echipa Hexagon îți creează un mediu de creștere profesională si îți oferă un salariu satisfacator, în concordanță cu sarcinile de îndeplinit. In plus sunt oferite beneficii ca și asigurare privată de sănătate, tichete de masă, creștere salarială anuală raportată la valoarea inflației anului precedent, prime pentru performanță într-un cadru plăcut de muncă!
Modern înseamnă actual, în vogă iar în industria construcțiilor acest lucru se transpune în inovare, cercetare, durabilitate și curaj! Orice construcție, marca Hexagon are propria identitate, care este formată dintr-o structură unică, materiale calitative și modul exemplar în care ele sunt puse în valoare de către constructor, prin execuție!
Pasiunea și profesionalismul sunt parte din valorile noastre, noi având o bază solidă de cunoștinte și de resurse în domeniul construcțiilor, pe care ți-o punem la dispoziție!
Așadar, echipa Hexagon, devoted to quality, te așteaptă să i te alaturi, dacă consideri că este mediul în care să-ți aduci plus valoarea! Pentru alte detalii te așteptăm cu CV la adresa e-mail: [email protected] sau tel: 0722115277

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.