Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Hexol Lube

Website: http://www.hexol.ro
Locuri de munca disponibile in: Oradea

Website:http://www.hexol.ro


Hexol® a fost fondat în 1997 în Canada, a evoluat continuu în decursul anilor și a creat o rețea de dezvoltare și promovare a mărcii Hexol® pe diverse piețe. De la început activitatea companiei a fost orientată către export având ca principală țintă, pe lângă România, restul pieței Europene.

Factorul de succes al firmei este flexibilitatea de a se adapta permanent la nevoile distribuitorilor și consumatorilor. Având permanent în vizor acest obiectiv Hexol® a obținut o prezență de succes pe piața din România. Creșterea vânzărilor și o bună dezvoltare a pieței deținute în România au impus ca, pe lângă produsele importate din Canada, să înceapă producția proprie pe teritoriul Romaniei, în anul 2001 pentru uleiurile industriale, iar mai apoi pentru cele de motor, transmisie și chimicale auto, toate sub licența Hexol®.

Începând cu anul 2011 compania a început să exporte produsele în Bulgaria, mai apoi în Ungaria (2012) și mai târziu în Croația și Grecia. În 2015 a fost creată divizia de export a firmei care a deschis noi piețe în Slovenia, Malta, Moldova, Macedonia și Serbia, acest proces continuând și în următorii ani.

Toate vânzările sunt organizate prin intermediul distribuitorilor locali. Este un crez al conducerii companiei că aceasta este calea cea mai bună, distribuitorii fiind cei care au forța și dedicația necesare dezvoltării pe piețele locale.

De la lubrifianții pentru motoare și transmisii de vehicule la cei industriali sau unsori și chimicale auto, vastul nostru portofoliu, destinat atât vehiculelor de pasageri cât și celor comerciale sau aplicațiilor industriale, furnizează soluții viabile și sustenabile precum economia de combustibil, precum și viața extinsă a motoarelor, utilajelor și echipamentelor.

Produsele Hexol® sunt fabricate în contextul satisfacerii nevoilor tot mai complexe ale tehnologiilor actuale și viitoare. Permanentul nostru program de dezvoltare și diversificare a produselor este dublat de programe de experimentare, testare și verificare, în vederea asigurării calității produselor capabile să satisfacă cele mai severe cerințe de exploatare impuse de echipamentele de astăzi și de mâine.

În laboratoarele noastre, dotate la nivelul celor mai recente tehnologii, se produc și testează lubrifianții de mâine. Aditivi de cea mai înaltă performanță sunt folosiți pentru a satisface cele mai dificile solicitări întâlnite în cadrul testelor și utilizării lubrifianților la nivel mondial.

Grija noastră deosebită în a crea produse de valoare face ca lubrifierea de care aveți nevoie să fie făcută la cele mai competitive prețuri întâlnite pe piața de resort. Totul, începând de la producție până la distribuție, este eficientizat astfel încât să oferim clienților noștri cele mai competitive produse atât din punct de vedere calitativ cât și din punct de vedere al costurilor.

Oamenii noștri sunt cei care fac cu adevărat diferența, oameni motivați de succesul Dumneavoastră, nu numai de al nostru, oameni doritori să rezolve problemele Dumneavoastră, nu numai ale noastre.

Credem în puterea afacerilor pe termen lung, mai mult decât atât, credem că nu companiile ci oamenii sunt cei care le crează, dezvoltă și întrețin.

Toate acestea la un loc înseamnă Hexol®.

Departament:
Cuvinte cheie:

Gestionar Depozit

Gestionar Depozit


HEXOL LUBE
Candidatul ideal Echipa noastra este in cautare de un nou coleg, de o persoana care sa ocupa rolul de gestionar Persoana serioasa/responsabila, hotarata, adaptabila Aptitudini de calcul numeric Aptitudinea de a lucra cu documente, abilitati de coordonare, abilitati organizatorice, asumarea responsabilitatii, cunoasterea produselor depozitate, cunoasterea documentelor de evidenta a gestiunii, cunostinte calculator ( e-mail , Excel, Word);Descrierea jobului Responsabil de gestiunea stocului scriptic si faptic Verifica cantitativ produsele receptionate, in conformitate cu documentele (fiscale

Asistent Manager

Asistent Manager


HEXOL LUBE
Candidatul ideal Experienta pe un post similar Persoana organizata Cunstinte operare PC (Word, Excel, Outlook, Power point) Cunoasterea limbii engleze Studii superioareDescrierea jobului Preluarea, inregistrarea, distribuirea la compartimentele implicate, indosarierea si arhivarea corespondentei si a mesajelor primite din partea partenerilor, clientilor si a celorlalti angajati Asigurarea transmiterii/receptionarii documentelor prin posta, fax, email Inregistrarea hotararilor si a deciziilor luate de conducere, aplicarea stampilei si repartizarea acestora la compartimentele firmei Actua
Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.