Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Hob Clinic Group - 0 posturi vacante

Website: https://www.hobclinic.ro/

Website:https://www.hobclinic.ro/


Despre noi

Clinica House of Beauty Clinic gazduieste cei mai buni specialisti in domeniu recunoscuti international pentru succesele si perfectiunea redata pe chipul persoanelor publice care s-au lasat pe mana lor.

Echipa noastra este onorata sa raspunda asteptarilor dumneavoastra in materie de estetica faciala si dentara.

Ne uneste o pasiune necontenita fata de tot ce inseamna estetica faciala si dentara, perfectiune si frumos si vrem sa ducem totul la cele mai inalte standarde cu ajutorul recuzitei constant actualizate de care dispunem.

Considerăm că doar prin pasiune, răbdare și grijă față de pacient putem atinge aceste obiective. Dorim ca relația noastră cu pacienții să fie deschisă, caldă, durabilă, pentru a crea o atmosferă relaxantă, în care lucrăm eficient și cu plăcere. Astfel, pacienții pot elimina frica de stomatolog și pot veni cu plăcere într-un loc unde vor fi întâmpinați cu căldură și vor fi tratați cu grijă.

Ne bucurăm de fiecare reușită, de fiecare caz rezolvat și de fiecare zâmbet pe care am putut să-l readucem pe fețele pacienților, deoarece credem că adevărații specialiști învață din realizari. Suntem umani și prietenoși, înțelegem durerile precum și visele pacienților, și nu ne mulțumim decât atunci când pe fețele lor a reapărut zâmbetul de fericire.

Atunci cand pasiunea si profesionalismul se reunesc in mainile unui medic devotat esteticii, apar proiecte unice de calibrul House of Beauty Clinic.

House of Beauty Clinic constituie un concept unic si indraznet in Romania, gandit si proiectat prin optica lui Jona Yousif, stomatologul care a redefinit standardele esteticii dentare in randul persoanelor publice din Romania.

Prin comprimarea procedurilor de estetica dentara si estetica faciala, dr. Jona Yousif isi doreste sa ofere o experienta placuta, eficienta si completa pacientilor sai. Astfel, zambetul de Hollywood este mai bine pus in valoare prin interventii de countouring, pentru un plus de expresivitate.

House of Beauty Clinic isi propune sa va onoreze asteptarile in materie de estetica prin desavarsirea unui zambet perfect, la set cu cele mai exclusiviste proceduri de intretinere si estetica faciala dedicate cu aceeasi pricepere nevoilor curente ale doamnelor si domnilor.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.