Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

3 Locuri de munca (joburi) la Holcim (Romania)

Website: https://www.holcim.ro
Locuri de munca disponibile in: Alesd, campulung-muscel, Pitesti

Website:https://www.holcim.ro


Holcim (România) SA, membră a grupului LafargeHolcim din 2015, își propune să facă față provocarilor secolului 21 lansând tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții.

Suntem o companie dinamică și modernă, care și-a dovedit spiritul de inovație și profesionalism pe piața romanească prin produse și servicii extrem de apreciate. Din echipa noastră fac parte oameni pregătiți în domenii foarte variate. Cu toții avem în comun perseverența, ambiția pentru performanță și pasiunea pentru lucrul bine făcut.

În plus, ne asigurăm că angajații noștri să beneficieze de cele mai bune condiții de muncă, punând accent pe sănătatea și siguranța lor.

Pășește cu încredere într-o lume a oportunităților și vino alături de noi!

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Operator Stație Lianți Hidraulici

Operator Stație Lianți Hidraulici


HOLCIM (ROMANIA)
Candidatul ideal Studii medii – profil tehnic; Minim 2 an experiență în mediu tehnic industrial; Cunoștințe de automatizări, mecanică, pneumatică; Autorizare electrician; Competențe de operare computer; Limba engleză: nivel mediu; Capacitate de analiza și de rezolvare a problemelor; Foarte bune abilități de comunicare și relaționare. Descrierea jobului Responsabilități: Supraveghează și operează echipamentele stației; Urmărește stocurile de materii prime, întocmește comenzi și face înregistrarea acestora; Face ajustări și reglaje la echipamentele din stație.

Inginer Producție

Inginer Producție


HOLCIM (ROMANIA)
Candidatul ideal Studii superioare – profil tehnic; Experiență în mediu tehnic industrial; Competențe de operare computer (MS Office); Cunoștințe generale în domeniul electric și mecanic; Cunostinte SAP; Limba engleză: nivel mediu; Atenție la detalii, analitic; Experiență de coordonare echipe – minim 3 ani; Foarte bune abilități de comunicare și relaționare; Capacitate de analiză și de rezolvare a problemelor; ​Cunoștințe în domeniul sănătății și securității în muncă; Descrierea jobului Responsabilități principale: Coordonează echipa din subordine pentru atingerea

Inginer Mecanic

Inginer Mecanic


HOLCIM (ROMANIA)
Candidatul ideal Studii superioare profil mecanic. Experiență în mediu tehnic industrial. Competențe de operare computer (MS Office). Limba engleză nivel intermediar Integritate, colaborare, determinare în obținerea rezultatelor Inițiativă și preocupare pentru îmbunătățire continuă. Orientare către rezultat, abilitatea de a lua decizii și de a acționa rapid Descrierea jobului Responsabilități principale: Răspunde de realizarea programelor de revizii și reparații săptămânale, lunare și anuale la instalațiile și echipamentele mecanice. Monitorizează îndeplinirea în termenel
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.