Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Hoya Lens Hungary Zrt, Budapesta Sucursala Romania - 0 posturi vacante

Website: https://hoyavision.com/ro

Website:https://hoyavision.com/ro


Hoya Corporation si Hoya Vision Care
Hoya Vision Care producator mondial de lentile de ochelari si produse optice. Motto-ul nostru " We care about your eyes" este tradus in obiective de calitate de top, design-uri avansate de lentile si servicii excelente pentru purtatorii de ochelari si pentru opticieni deopotriva. Hoya Corporation este o companie globala cu sediul in Tokyo, Japonia, si lider in furnizarea produselor inovative high tech si serviciilor bazate pe tehnologii avansate din domeniul opticii.

Hoya Lens Romania
In anul 2013, Hoya a decis sa creeze propria sucursala in Romania, cu scopul de a dezvolta marca Hoya si de a asigura cele mai bune servicii de optica de pe piata. Echipa Hoya Lens Romania este temeinic pregatita in domeniu, are o experienta vasta si este capabila sa ofere consultanta de specialitate partenerilor sai. si se completeaza excelent pentru a oferi servicii etalon pe piata din Romania.
Ca fosti reprezentanti ai partenerului local, suntem mandri ca am fost selectati pentru a continua operatiunile Hoya in lume.
Ne-am straduit intotdeauna sa reprezentam Hoya cu profesionalism, iar rata de conversie vorbeste despre loialitatea clientilor nostri fata de Hoya si fata de noi.
www.hoya.ro.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.