Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

0 Locuri de munca (joburi) la Iavi Invest

Website: https://www.interimobiliare.ro/jobs

Website:https://www.interimobiliare.ro/jobs


Fa parte si tu din echipa ce a obtinut in ultimi 4 ani (2016, 2017, 2018 si 2019) titlu de Agentia Imobiliara a Anului in Iasi

Compania noastra, este membra si co-fondator al Comunitatii Elitelor Imobiliare din Romania ( C.E.I.R.)

Valorile noastre -
Satisfacţia clientului e cel mai important bun tranzacţionat de Inter Imobiliare.

Instrumente iscusite de marketing, investiţii masive în publicitate şi pregătirea consultanţilor noştri, construirea unui important sistem de parteneriate reprezintă elemente ale strategiei de creştere Inter Imobiliare, iar această dezvoltare are drept motor satisfacţia clientului.
Clientul mulţumit nu este o noţiune abstractă, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct care generează valoare adăugată pentru clienţii noştri.

Consultanţă în tranzacţii imobiliare - Pe o piaţă cu o dinamică ieşită din comun, cu foarte multe unităţi locative la tranzacţionare, un consultant profesionist este condiţie sine qua non pentru a face un business cu adevărat profitabil.

Vânzare de proiecte rezidenţiale exclusive Inter Imobiliare, dispune de o divizie specializată în marketarea şi vânzarea de unităţi locative în ansambluri rezidenţiale noi, aflate în stadiu de proiect sau în curs de finalizare.
Fiecare proiect va beneficia de o echipă completă, special pregătită pentru a reprezenta interesele fiecărui developer în toate stadiile de dezvoltare.

Vânzare terenuri, apartamente, case, vile, birouri, spaţii comerciale şi industriale
Identificarea potenţialilor clienţi, prezentarea imobilelor şi vânzarea propriu - zisă a acestora. Totul în timp foarte scurt, eficienţa instrumentelor Inter Imobiliare aducând valoare adăugată şi o viteza mare de rotaţie a produselor.

Inchiriere și administrare terenuri, apartamente, case, vile, birouri, spaţii comerciale şi industriale.

Asistenţă completă şi specializată de gestionare a proprietăţilor indiferent de natura acestora.

Soluţii personalizate pentru business şi retail, adaptate fiecărui client şi fiecărui produs în parte.

Consultanţă atât pentru retaileri, cât şi pentru potenţialii clienţi.

Studii de cercetare și analiză imobiliară.
Cu o importantă cotă de piaţă, cu specialişti experimentaţi, orice decizie o veţi lua având un silogism de business complet.

Evaluări imobiliare fie teren vacant, fie un imobil cu 10 etaje, specialiştii de la Inter Imobiliare vor elabora studii şi evaluări pertinente atât în ceea ce priveşte valoarea de piaţă a imobilului, cât şi caracteristicile constructive ale acestuia.

Marketing şi Publicitate Imobiliară
O divizie specializată, cu experienţă probată în marketarea şi promovarea ansamblurilor imobiliare din Iaşi.
Instrumente proprii, implicare personalizată şi know how.

Rezultatele? Excelente.
Instrumente: Implicare şi perseverenţă.
Investiţii continue în oameni şi tehnologie.

O bună cunoaştere a mediului de business, www.interimobiliare.ro.
Mai mult decât un site de agenţie, un instrument profesional, user friendly, upgradat continuu, în timp real cu cele mai profitabile oferte din piaţa locală.
Peste 120 000 de afişări lunare www.apartamenteiasi.ro. ApartamenteIasi.ro este un proiect specializat Inter Imobiliare destinat exclusiv promovării apartamentelor din Iaşi.
Specializarea acestui portal, il transformă într-un instrument foarte uşor de utilizat, exhaustiv în prezentare şi intuitiv.

Peste 100 000 de afişări lunare www.terenuri-iasi.ro.
Un proiect web de succes care facilitează accesul în timp real la cele mai atractive oferte de terenuri din Iaşi, sugestii de investiţii, direcţii de dezvoltare ale diferitelor areale, hărţi detaliate pentru o localizare corectă.

Decizia corectă de cumpărare? La un click distanţă, www.case-iasi.ro.

Un demers web 2.0. complet, care reuneşte cele mai bune oferte de achiziţionare a unei vile sau case, indiferent că se doreşte achiziţionarea unei case individuale sau într-un ansamblu rezidenţial.
Specializarea instrumentului aduce o eficienţă crescută în căutarea şi sortarea ofertelor, facilităţi avansate de dialog cu agenţia, www.imobile-iasi.ro.

Portalul imobile-iasi.ro este cel mai avansat instrument online dezvoltat de Inter Imobiliare alături de cei mai experimentaţi developeri. Portalul se transformă într-o piatră unghiulară a pieţei imobiliare din Iaşi, monopolizând cele mai de seamă oferte imobiliare, dar şi o bază de date cu notari, constructori, agenţii imobiliare, producători de mobilă.
Ai casa ta. Ai totul pentru ea!

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.