Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Idl Bucharest - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


ID Logistics este un furnizor internațional de servicii logistice, înființat în anul 2001 în Cavaillon, Franța, de către Eric Hemar. În cei 20 de ani de existență, compania s-a extins rapid la nivel global prin expansiune directă sau prin achiziția unor companii logistice de top. La momentul actual compania operează 360 de locații în 18 țări, cu o suprafață de aproximativ 6 milioane de m² în Europa, America, Asia și Africa, având 22,000 de angajați . Cu un portofoliu de clienți echilibrat din industriile de retail, FMCG, high-tech, fashion și e-commerce, ID Logistics se concentrează pe oferirea unui înalt nivel de tehnologie. În 2020 compania a realizat o cifră de afaceri de 1.643 milioane de euro. Încă de la început, grupul ID Logistics a adoptat o politică de CSR ambițioasă, dezvoltând mai multe proiecte pe parte socială, de mediu și pentru comunitate, împreună cu partenerii săi de business.

Compania a intrat pe piața din România în anul 2017 și de atunci s-a dezvoltat permanent, acum ajungând să opereze logistica pentru 200,000 m2 de spații de depozitare în zona București, Deva, Timisoara si Targu Mures oferind totodată și servicii de transport FTL/LTL.

S-a făcut cunoscută ca fiind o companie cu focus pe clienții din portofoliu și pe oferirea de solutii flexibile și inovatoare, investind permanent în oamenii săi și în menținerea unui grad înalt de satisfacție a clienților.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.