Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Ihb Language Training Center - 0 posturi vacante

Website: www.ih.ro

Website:www.ih.ro


INTERNATIONAL HOUSE este una din cele mai prestigioase institutii educationale din Marea Britanie, cu sediul la Londra. Fondată în, cuprinde o reţea de 160 de şcoli de limbi străine în peste 50 de ţări. În şcolile din cadrul reţelei se predau limbile engleză, spaniolă, germană, franceză şi o gamă variată de alte limbi. La nivel global şcolile IH formează peste jumătate din toţi absolvenţii CELTA. În reţea sunt pestede cursanţi, iar şcolile IH angajează peste de profesori.
De 20 de ani în România, International House Bucharest oferă servicii de înaltă calitate colaboratorilor săi și este renumit pentru cursurile de limba engleză oferite, fiind in acelasi timp liderul cursurilor de engleza pentru afaceri din Romania.
De-a lungul existenței sale în România, International House Bucharest a pregătit pestede angajați în peste 350 de companii multinaționale, care operează în țara noastră în toate industriile.
Premiile dobândite de-a lungul timpului au demonstrat că motto-ul “Happy Learners are Effective Learners” este o realitate măsurabilă, iar cele 11 puncte de excelență din maximum de 12 obținute în ultima inspecție Eaquals sporesc încrederea și dedicarea partenerilor săi de a continua colaborarea cu centrul numărul 1 din România în predarea limbilor străine.

Web:

DE CE RECRUTAM?
INTERNATIONAL HOUSE se extinde continuu.
INTERNATIONAL HOUSE investeste permanent in capitalul de resurse umane.
Proiectele in curs de desfasurare si cele viitoare vor oferi candidatilor oportunitatea de a avea acces la dezvoltare profesionala continua si de a face parte dintr-o companie de TOP care deserveste la randul ei companii de TOP din toate sectoarele de activitate.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.