Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Ilpan Jr

Website: http://socklaboratory.com
Locuri de munca disponibile in: Craiova

Website:http://socklaboratory.com


Suntem Sock Laboratory, cea mai moderna fabrica de sosete din Romania. Producem toate sosetele noastre in fabrica din Craiova si pentru prima data ne deschidem un punct de vanzare in Electroputere Mall Craiova, sub forma unei insule.

Vom vinde tot ce producem in fabrica noastra, de la gama de sosete esentiale la sosetele elegante super premium, si bineinteles la cel mai in trend articol vestimentar la ora actuala, sosetele colorate cu sau fara modele.

Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Operator Masini De Tricotat Fara Experienta

Operator Masini De Tricotat Fara Experienta


ILPAN JR
Candidatul ideal Laboratorul de Sosete angajeaza 2 colegi noi pe postul de "operator masini de tricotat circulare", care sa aiba grija de functionarea corecta a robotilor de tricotat sosete. Fabrica este situata in Complex Popeci, vis-a-vis de magazinul Arabesque Mathaus in Craiova. Pentru a te angaja pe acest post nu trebuie sa ai cunostinte sau experienta in domeniu, insa vrem sa fii serios si profesionist, sa ai pofta de munca, pofta de invatare, sa ai caracter pentru a putea lucra in echipa, sa te atraga mecanica, sa poti sa lucrezi tura de zi, seara sau noapte. Impreuna avem mi
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.