Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Impakt Pro Imobiliare - 0 posturi vacante

Website: https://impakt-imobiliare.ro/

Website:https://impakt-imobiliare.ro/


Agentia imobiliara IMPAKT a luat ființă din dorința de a avea un impact pozitiv asupra colaboratorilor și a tranzacțiilor încheiate prin intermediul nostru.

Dorim să ne distingem prin profesionalism, seriozitate, implicare și servicii de specialitate la un nivel înalt calitativ. Suntem o echipă tânără, dinamică, cu multă inițiativă și spirit practic, ne plac lucrurile bine facute și ne ghidăm pașii și acțiunile după valorile în care credem: integritatea, respectul și seriozitatea indispensabile în orice domeniu, dar mai ales în domeniul nostru de activitate, satisfacția colaborărilor de la egal la egal, profesionalism, dedicare și transparență.

Știm că orice decizie pe care o iei atunci când vinzi, cumperi sau închiriezi vine la pachet cu multe responsabilități și griji. Rolul nostru este să luăm povara de pe umerii tăi și să facem în așa fel încât tranzacția imobiliară să fie pentru tine o experiență plăcută, ușoară și cu rezultatul pe care-l dorești.

Trei motive să ne alegi:

  • Avem foarte multe proprietăți listate, deci cresc șansele să obții exact ceea ce cauți pentru că-ți oferim o bază pe care să iei decizii bune.
  • Avem consilieri, nu doar agenți imobiliari – nu ne grăbim să vindem și să cumpărăm doar ca să mai adăugăm o tranzacție la portofoliu. Căutăm soluții de CALITATE care să răspundă în primul rând nevoilor tale.
  • Pe tot parcursul procesului, ai un singur consilier care te ajută, îți răspunde la nevoi și te consiliază. El e interfața dintre tine și piață, iar acest lucru îți simplifică viața radical.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.