Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Impar - 0 posturi vacante

Website: WWW.IMPAR.RO

Website:WWW.IMPAR.RO


Imparul de 30 ani este partenerul de incredere, care poseda competenta, forta si experienta necesara, pentru a raspunde nevoilor complexe ale clientilor si pentru a le oferi solutii care garanteaza siguranta si confortul in trafic. Compania a fost infiintata in 1991 avand aproape 100 de angajati, Impar apartine grupului de firme Arkum, grup avand interese in domeniile investitiilor imobiliare, turismului si a pietei auto. Portofoliul de produse si servicii cuprinde toata gama de anvelope, accesorii si cosmetice auto, lubrifianti si servicii specifice acestei piete.
In decursul anilor am cunoscut în amănunte clienții și consumatorii. Suntem în măsură să oferim produse și servicii de înaltă calitate și convenabilitate. Portofoliul de produse și paleta de servicii sunt completate în mod continuu. Oferim fiecărui client soluția completă la necesitățile sale. Dorim să fim întotdeauna favoriții atât ai clienților cât și furnizorilor noștri, prin menținerea unor relații permanente și reciproc avantajoase.
În activitatea noastră punem accent pe respectul pentru individ, comunitate și mediu. Preocupările noastre se îndreaptă spre dezvoltarea regiunii unde activăm precum și spre un comportament corect în afaceri. Dorim să fim recunoscuți prin ținuta și codul nostru moral dedicat comunității.
Concentrând activitatea pe piața consumabilelor auto și pe activitățile specifice acestora am devenit unul dintre cei mai importanți jucători din domeniu. Pe lângă asigurarea calității, dedicării și grijei față de clienți, spiritul antreprenorial ne reprezintă în tot ceea ce întreprindem. Obținerea performanței financiare este obiectivul pe care-l vedem nu doar în creșterea vânzărilor ci și în creșterea veniturilor, scăderea costurilor și creșterea valorii companiei. Suntem specialiștii care se perfecționează și își dezvoltă aptitudinile în mod continuu. Gândim perspectivele afacerii pe termen lung, acționăm responsabil și suntem pregătiți pentru a reacționa prompt la schimbarea mediului de afaceri.
www.impar.ro
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.