Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Impuls Leasing Romania Ifn - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Impuls-Leasing Romania este una dintre cele 5 subsidiare ale grupului austriac - Impuls-Leasing International GmbH. Raiffeisenlandesbank Oberösterreich AG este finanțatorul exclusiv al grupului austriac IMPULS-Leasing International GmbH și unicul său acționar. Impuls-Leasing International Group, prin Raiffeisen Impuls-Leasing a fost fondat în 1983 în Linz, Austria. Grupul acoperă 40 de locații din Austria, Croația, Cehia, Germania, Polonia și România. În total, grupul are în jur de 470 de angajați.

Compania românească a obținut licența de funcționare de la Banca Națională a României în aprilie 2007. Sediul social al companiei este in București și în prezent există alte 9 sucursale înființate în toată România: Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Ploiești, Sibiu, Timisoara.
Compania furnizeaza solutii de finantare prompte pentru vehicule, remorci, camioane, utilaje de constructii, precum si pentru utilaje si echipamente industriale.

Oamenii care lucrează pentru Impuls-Leasing România sunt considerați cel mai important activ, motorul companiei, principalul motor de energie și inspirație.
Ce prețuim?
Suntem o echipă de profesioniști care au în comun valorile de bază ale Impuls-Leasing:
Încredere, responsabilitate, promptitudine.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.