Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Industries Yield - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Este mai mult decât o fabrică de confectii- este un veritabi centru industrial şi tehnologic de cercetare-dezvoltare - formare în domeniul textil.

Despre dimensiunile gigantice ale companiei vorbesc de la sine cifrele.

Având un număr semnificativ de angajaţi, Industries Yield este unul dintre cei mai mari angajatori din judetul Bacău- în prezent 1000 de angajati şi intenţionează să crească numărul salariaţilor.

Compania Industries Yield se întinde pe 16.000 de metri pătraţi dintr-un total de 33.000 metri pătraţi, câţi are platforma industrială.

Capacitatea medie anuală de producţie a fabricii din Bacău este de aproximativ 200.000 de articole, având planuri ambiţioase de extindere a acestei facilităţi de producţie.

Incepând cu anul 2016, compania a investit resurse semnificative pentru retehnologizare, circa 7 milioane de euro. Aproximativ 45% din totalul investiţiilor realizate până în prezent au fost direcţionate către echipamente de ultimă generaţie si îmbunătăţirea măsurilor de siguranţă. Industries Yield si-a propus să devină una dintre fabricile de confecţii textile cele mai avansate din punct de vedere tehnologic din Europa.

Industries Yield reprezintă un bastion al inovaţiei, cercetării şi dezvoltării care are drept obiectiv specializarea unei echipe semnificative de angajaţi în producerea de articole tehnice de iarnă la cele mai înalte standarde de calitate la nivel global.

INDUSTRIES YIELD - excelenţa în calitate şi tehnologie

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.