Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Instal Impex - 0 posturi vacante

Website: www.instalimpex.ro

Website:www.instalimpex.ro


Ce am facut în ultimii 20 de ani la Instal Impex? Am învățat! Și ne mândrim cu asta. Și continuăm să învățăm în fiecare zi, fără nicio excepție.

Am învățat că într-un domeniu atât de dinamic, ca al instalațiilor, nu e niciodata de ajuns să fii bun. Trebuie să fii mereu mai bun decât ceilalți, pentru că doar astfel poți transforma un business într-un business de succes.

Am învățat fiecare angajat că implicarea și dedicarea, doar dacă sunt totale, așa cum le regăsești la noi, pot genera performanță. Fiecare dintre oamenii noștri este foarte important pentru că pe munca și profesionalismul lor s-a clădit, în ani, renumele Instal Impex.

Am învățat de la fiecare partener și client în parte că orice comandă, indiferent de valoare, odată asumată, trebuie onorată exact în termenii în care s-a stabilit.

Am învățat de la fiecare dintre marile branduri pe care le distribuim, ca importator direct, că fiecare produs livrat nu trebuie doar să îndeplinească așteptările ci să le și depășească, de fiecare dată. De aceea am ales să lucrăm doar cu nume foarte mari din Europa, adevărate repere în tot ceea ce înseamnă instalații: BOSCH, CERSANIT, ERGOTHERM, FERRO, FRANKE, GEBERIT, GEBO, GROHE, HEKO, HL, IDEAL STANDARD, KAN, KESSEL, KLUDI, KOLO, LIV, MEFA, ROLTECHNIK, SANELA, SANIFLO, SCHELL, TECE, UPONOR, VOGEL & NOOT; și lista poate continua...

Am învățat suficient despre instalații încât să putem trece și la nivelul următor, de creație, nu doar de reprezentare și distribuție. Așa a apărut, deloc întâmplător, brandul nostru, HEKO, o marcă născuta în România și dedicată 100% românilor.

Am învățat că jumătățile de măsura sunt din ce în ce mai greu acceptate, astfel încât am devenit capabili să livrăm totul, de la proiectare până la utilare completă.

Am învățat să transformăm o viziune într-o stare de fapt și o misiune într-un angajament total !

Aceștia suntem noi, INSTAL IMPEX Arad, unul dintre cele mai mari nume pe piața instalațiilor sanitare și termice din România.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.