Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Intech Solutions

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Alba Iulia, Brasov, Sibiu


INTECH SOLUTIONS SRL - partener intern Telekom România


Telekom România este un brand de telecomunicații care oferă servicii fixe și mobile complexe, inovatoare și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți cu peste 10 milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori – Telekom Romania Mobile Communications și Telekom Romania Communications, Telekom oferă servicii integrate de telecomunicații astfel încât clienții să beneficieze de o experiență completă: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii inclusiv IPTV precum și conținut de înaltă calitate și exclusiv. Pentru clienții business, Telekom este promisiunea unor soluții IT & C la cheie care să sprijine companiile să devină mai competitive, mai performante si mai eficiente.

Telekom România este parte a Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente cu peste 143 de milioane de clienți de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienți de servicii fixe și peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piața românească după rebrandingul Cosmote România și Romtelecom.
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Consultant Vânzări Telecomunicații

Consultant Vânzări Telecomunicații


INTECH SOLUTIONS
Candidatul ideal Echipa de vânzări se dezvoltă! Îți plac vânzările și vrei să le duci la un alt nivel Deții bune abilități de negociere și persuasiune si vrei să înveți unele noi Deții abilități excelente de comunicare și de lucru în echipă Ai permis de conducere categoria B Descrierea jobului Descriere și responsabilități: Dezvoltarea portofoliului de clienți Identificarea și contactarea potențialilor clienți – persoane juridice – în vederea promovării și comercializării produselor și serviciilor oferite de către Telekom România Deplasarea la sediul clienților pentru discuț
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.