Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Intelligent It - 0 posturi vacante

Website: https://www.smartbill.ro

Website:https://www.smartbill.ro


Mai mult decât un program de facturare și gestiune, SmartBill este primul ecosistem de business din România.

Dezvoltat în 2007 de către antreprenorii Radu Hasan, Ioana Hasan și Mircea Căpățînă, aplicația are în prezent peste 60.000 de clienți, fiind lider de piață. În 2016, SmartBill a beneficiat de o investiție de 1 milion de euro din partea fondurilor de investiții Catalyst România și Gecad Ventures, care au preluat printr-o operațiune de majorare de capital peste 30% din părțile sociale. În 2019, compania a fost preluată de către gigantul norvegian Visma.

SmartBill a pornit din Sibiu, unde avem în continuare sediul oficial, dar avem birouri și în București.

De ce să lucrezi la SmartBill?

Suntem o companie care dezvoltă propriul produs, aportul tău la succesul aplicației va fi direct și semnificativ. Vei avea parte de multă satisfacție, dar și responsabilitate, întrucât munca ta va influența activitatea a zeci de mii de firme din România.

Apreciem ideile creative și inițiativa. Dacă îți place să găsești soluții pentru a optimiza atât activitatea ta cât și pe cea a clienților, vei simți că ai ajuns la locul potrivit.

Promovăm un mediu de lucru bazat pe respect, atât față de colegi cât și față de clienții noștri. Ne place să lucrăm și să creștem împreună, să învățăm unii de la ceilalți întrucât considerăm că împreună putem fi cu adevărat smart.

Luăm în serios atât munca cât și distracția. Organizăm frecvent traininguri, team building-uri și iesiri cu echipa.

Dacă vrei să ne cunoști mai bine, te invităm cu drag să arunci o privire aici: https://blog.smartbill.ro/?s=smartbilland

“Iubesc ceea ce fac și oamenii alături de care fac asta. Suntem o echipă, o familie și viața e mult mai ușoară când ai așa un back-up fain. Împărtășim multe lucruri, de la pasiunea pentru animăluțe (avem pisici, căței, păsări) până la pasiunea pentru citit (că doar avem abonament la Bookster) și de la dependența de Aurica (nava noastră spațială de făcut cea mai bună cafea) până la venerarea lui Jerry (mult adoratul scaun de masaj). Dacă ar fi să schimb un lucru, aș dau timpul înapoi să găsesc mai repede anunțul de angajare.” Florentina Radu, Senior Account Manager

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.