Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

0 Locuri de munca (joburi) la Inter Cars România

Website: Lipsă informații


Inter Cars Romania Srl, companie multinationala, membra a unui puternic grup european, lider de piata pe segmentul distributiei de piese pentru autoturisme/camioane/vehicule comerciale, echipamente service s.a. cu peste 60 de filiale la nivel national.
Notă de informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal
Operatorul de date cu caracter personal este Inter Cars Romania SRL, înregistrată la Registrul Comerțului Cluj sub nr. J12/3051/2008, CUI 24195562, având sediul social în Cluj-Napoca, Str. Câmpul Pâinii, nr. 3-5, județul Cluj, e-mail: hr.intercars.ro (“noi“ sau “operatorul de date“).
Vom procesa următoarele date cu caracter personal referitoare la dvs.: nume, prenume, imagine, functie, numar telefon, adresa de e-mail, angajator, experienta, calificari, curriculum vitae, limbi straine, experienta anterioara, studii, adresa, competente, starea civila. Furnizarea datelor dvs. cu caracter personal este voluntară si necesară pentru evaluarea informatiilor cuprinse in CV in raport cu cerintele postului.
Datele cu caracter personal vor fi procesate în scopul desfasurarii procesului de recrutare, această prelucrare având ca temei intereseul legitim al operatorului de date.
Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate pentru o perioada nedeterminata de timp.
Prin trimiterea CV-ului pentru pozitia publicata pe site-ul E Jobs, va exprimati acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal mentionate anterior si cuprinse in CV-ul dvs.
Aveți următoarele drepturi în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:
Dreptul de acces: aveți dreptul de solicita către operatorul de date informații cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de către operatorul de date.
Dreptul de rectificare: aveți dreptul de a solicita operatorului de date rectificarea datelor dvs. cu caracter personal incorecte.
Dreptul de ștergere: aveți dreptul de a solicita operatorului de date ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în anumite situații, cum ar fi: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru realizarea scopului de procesare pentru care au fost colectate, a fost retras consimțământul pentru prelucrarea acestora de către operatorul de date.
Dreptul de restricționare a prelucrării: am dreptul de a solicita operatorului de date restricționarea procesării de către operatorul de date în anumite situații, cum ar fi situația în care contestați acuratețea datelor cu caracter personal procesate de către operatorul de date, procesarea datelor cu caracter personal nu este realizată în conformitate cu legea.
Dreptul de opoziție: aveți dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația dvs. particulară, ca date care vă vizează să constituie obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care exista dispoziții legale contrare.
Dreptul de portabilitate: aveți dreptul să solicitați operatorului de date transmiterea datelor mele cu caracter personal prelucrate de către operatorul de date către dvs. sau către o altă entitate ce urmează să vă prelucreze datele cu caracter personal.
Dacă doriți să vă exercitați drepturile de mai sus sau dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: hr.intercars.ro.
De asemenea, pentru orice plângeri și sesizări, vă puteți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.