Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Interagroaliment - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Pasiune, Corectitudine, Dinamism, Profesionalism, Echipă, Calitate, Inovație, Responsabilitate socială, sunt concepte care caracterizează activitatea Grup Șerban Holding, un agro-business leader în zona de Est a României.

Grup Șerban Holding este un grup de firme în plină expansiune, care și-a început activitatea în Onești în 1994 și în prezent are o cifră de afaceri de peste 80 milioane Euro (2018), realizată în următoarele domenii de activitate: agricultură, comerț cu cereale și plante oleaginoase, creșterea păsărilor, panificație, patiserie-cofetărie, alimentație publică (incusiv lanț propriu de magazine - Băcăniile Șerban), distribuție și transport.

Noi proiecte, noi oportunități, consolidarea actualului business, toate acestea pot fi realizate doar cu implicarea totală a resursei umane, cei peste 500 de angajați ai Grupului Șerban Holding, care reprezintă cheia succesului nostru.

Te asteptăm alături de noi pentru a îți oferi oportunitatea de a te dezvolta împreună cu o echipă tânără, profesionistă, dinamică și ambițioasă.

Grup Șerban Holding ți se potriveşte? Consultă job-urile disponibile și alătură-te echipei!

www.grup-serban.ro

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.