Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Interjobs Building Srl - 7 posturi vacante

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Italia, Olanda


Companie de recrutare și selecție de personal pentru clienți din România și străinătate. Locuri de muncă stabile în diverse domenii de activitate. Care este meseria ta? Noi ne ocupăm de restul.
Cuvinte cheie:

Montatori punti de teak pentru yachturi - Olanda

Montatori punti de teak pentru yachturi - Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2100 până la 2650 EURO pe lună
Angajăm Montatori punți de teak. Se lucrează în șantiere navale din Olanda, pe bărci/ yachturi de diferite dimensiuni. Limba engleză este obligatorie. Responsabilități:- montarea pe yachturi a punților de teak;- lipirea panourilor prin vid, fixarea plăcilor, lucrări de ajustare/ frezare/ șlefuire;- tăierea și ajustarea prefabricatelor se face după plan tehnic. Condiții și beneficii:- salariu de început 13,00 - 16,50 Euro net/oră, în funcție de experiență;- program de lucru full time (07:00 - 16:00);- cazare asigurată gratuit;- mașină de serviciu asigurată;- contract pe termen lung;- angajare cu contract românesc, detașare cu formularul A1;- în România se plătesc taxele și contribuțiile la stat;- asigurare medicală în România și în Olanda;- nu se percepe nicio taxă de angajare. Cerințe:- calificare de tâmplar sau dulgher;- experiență practică în domeniul tâmplăriei de min. 3 ani;- cunoștințe de lucru după plan;- cunoștințe de limba engleză la nivel mediu/conversațional (o
InterJobs Building SRL

Tamplar naval (constructii /​ restaurari yachturi) - Olanda

Tamplar naval (constructii /​ restaurari yachturi) - Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2200 până la 2400 EURO pe lună
Angajăm Tâmplari navali care să lucreze la construcții/restaurare yachturi și vase de croazieră în Olanda. Descrierea postului:- salariu de început între 2200 - 2400 Euro net/ lună/ experiență;- job full time, posibilitate de ore suplimentare;- cazare gratuită (o persoană în cameră) și mașină de serviciu asigurată;- job stabil, contract pe perioadă nedeterminată;- contract românesc (carte de muncă în România), detașare în Olanda cu formularul A1;- asigurare medicală în România și în Olanda;- nu se percepe nicio taxă de angajare. Cerințele postului:- minim 4 ani experiență în domeniu;- limba engleză, nivel conversațional/ mediu (obligatoriu);- permis de conducere cat. B (avantaj). Responsabilitățile postului:- montarea și ajustarea de mobilier pe nave de pasageri, vase de croazieră și yachturi;- lucrări de modernizare, întreținere și ajustare cabine;- montaj de mobilier pe structură metalică.
InterJobs Building SRL

Instalatori cu experienta (montaj instalații sanitare yachturi) Olanda

Instalatori cu experienta (montaj instalații sanitare yachturi) Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2150 până la 3200 EURO pe lună
Angajăm Instalatori pentru montaj instalații sanitare pentru yachturi în șantier naval din Olanda. Cerințe:- experiență relevantă în domeniul instalațiilor sanitare;- calificare specifică domeniului;- experiența în domeniul naval constituie avantaj;- cunoștințe de limba engleză la nivel mediu (obligatoriu);- permis de conducere cat. B (avantaj);- persoană autonomă și responsabilă. Responsabilități:- montajul instalațiilor sanitare pe yacht în conformitate cu planul tehnic;- asigurarea executării corespunzătoare a lucrării atribuite (montare valve, pompe, filtre, drenarea corectă a țevilor etc.). Condiții și beneficii:- salariu între 13,35 - 20,00 Euro net/oră, în funcție de competențe și experiență;- program de lucru full time;- cazare gratuită (o persoană în cameră);- mașină de serviciu în Olanda și echipament de lucru;- job stabil, contract pe termen lung;- contract românesc, detașare în Olanda cu formularul A1;- asigurare medicală în România și în Olanda;- nu se percepe nicio taxă d
InterJobs Building SRL

Laminator fibra de sticla (productie barci,​ yachturi) - Olanda

Laminator fibra de sticla (productie barci,​ yachturi) - Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2000 până la 2200 EURO pe lună
Angajăm Laminatori fibră de sticlă pentru lucrări în Olanda. Descrierea postului:- salariu de început 12,50 - 13,50 Euro net/oră (2000 - 2200 Euro net/ lună);- program de lucru full-time;- job stabil, pe perioadă nedeterminată;- angajare cu contract românesc, detașare în Olanda prin formularul A1;- cazare gratuită (o persoană în cameră) și mașină de serviciu în Olanda;- nu se percep taxe de angajare. Cerințele postului:- cunoaște proprietățile rășinilor și a fibrei de sticlă;- 2+ ani experiență practică ca laminator;- interpretare plan/ desen tehnic;- limba engleză la nivel conversațional/ mediu (avantaj);- permis de conducere cat. B (avantaj);- persoană responsabilă, muncitoare, cu spirit de echipă;- precizie și atenție la detalii.  Responsabilitățile postului:- laminarea manuală a bărcilor;- aplicare straturi de gel-coat, rășină epoxidică și fibră de sticlă;- laminare și prin polispray;- eliminare surplus de material și decofrare matriță;- utilizarea corectă a uneltelor de lucru
InterJobs Building SRL

Mecanic auto - Italia

Mecanic auto - Italia


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1400 până la 1800 EURO pe lună
Angajăm Mecanic auto pentru o companie din Italia, în Veneția.  Beneficii:- salariu de 1400 - 1800 Euro, în funcție de experiență;- Cazare asigurată;- Bonusuri;- program de lucru flexibil;- contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Cerințe:- experiență în domeniu;- bune cunoștințe de limba italiană;- seriozitate și profesionalism. Responsabilități:- verificarea zilnică a remorcilor;- mentenanță și reparații ușoare.
InterJobs Building SRL

Montatori ascensoare persoane - Italia

Montatori ascensoare persoane - Italia


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1600 până la 2000 EURO pe lună
Angajăm Montatori și Personal mentenanță ascensoare persoane pentru Italia.- Ascensoare pentru hoteluri și spații rezidențiale situate în Bologna, Modena și Verona. Beneficii:- contract de muncă pe România;- venit net lunar 1600 Euro net pentru asistent montator ascensor;- venit net lunar 2000 Euro net pentru montator ascensor;- se asigură gratuit cazare și mic dejun. Cerințe:- se solicită experiență/ calificare în domeniu;- se cer cunoștințe de bază de limba italiană;- deținerea permisului de conducere, cat. B, reprezintă un avantaj. Responsabilități:- execută montarea lifturilor si ascensoarelor în incinta hotelurilor și spațiilor rezidențiale;- efectuează revizii periodice și depanări ale ascensoarelor.
InterJobs Building SRL

Soferi profesioniști,​ categoria C+E - Italia

Soferi profesioniști,​ categoria C+E - Italia


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2800 până la 3100 EURO pe lună
Angajăm Soferi profesioniști categoria C+E, lucru individual, pentru partenerii noștri comerciali din Italia.- PRELATĂ, FRIGO, CONTAINER- curse interne Italia, Italia - Comunitate/ UK Beneficii:- salariu de 2800 - 3100 Euro;- contract de muncă pe România;- salariul de încadrare pe România este de 6000 lei brut;- posibilitate contract nedeterminat, după perioada de probă;- transport decontat;- dispecerat în limba română, italiană și engleză;- perioada de lucru 2/3 luni cu 2/3 săptămâni acasă. Cerințe:- experiență în domeniu;- cunoștințe de limba italiană și/sau engleză;- seriozitate și profesionalism.
InterJobs Building SRL
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.