Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Interjobs - 13 posturi vacante

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Germania, Olanda, Olanda


Companie de recrutare și selecție de personal pentru clienți din România și străinătate. Locuri de muncă stabile în diverse domenii de activitate. Care este meseria ta? Noi ne ocupăm de restul.
Cuvinte cheie:

Electrician sef echipa cu limba germana - Germania

Electrician sef echipa cu limba germana - Germania


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 2500 până la 2700 EURO pe lună
Descrierea postului Angajăm Electrician șef echipă vorbitor de limbă germană pentru lucrări în magazine, fabrici, hoteluri, clădiri de birouri, spitale (civile și industriale) în Germania. Cerințele postului:- studii de specialitate absolvite (calificare electrician);- 5+ ani experiență practică ca electrician;- experiență în coordonarea unei echipe de electricieni;- cunoștințe de lucru după plan;- cunoștințe de automatizare;- limba germană la nivel mediu/ avansat;- permis de conducere cat. B;- disponibilitate la deplasare în interes de serviciu;- persoană dinamică, motivată, responsabilă, autonomă. Atribuțiile jobului:- coordonează echipa de electricieni;- executarea lucrărilor de toate tipurile, de la montare panouri electrice, trasare cabluri și până la schimbarea becurilor/ ledurilor de toate tipurile;- punerea în funcțiune a instalațiilor electrice de joasă și medie tensiune;- întreținerea instalațiilor electrice de comandă și a instalațiilor electrice de iluminat;- urmărește buna
InterJobs

Muncitori montare panouri fotovoltaice – Olanda

Muncitori montare panouri fotovoltaice – Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 1600 până la 1900 EURO pe lună
Muncitori montare panouri fotovoltaice - OlandaJob stabil, se oferă training la început. Condiții și beneficii:- salariu 10,50 - 11,50 Euro net/ oră;- program de lucru full time;- cazarea și transportul în Olanda asigurate;- job stabil cu contract pe termen lung;- angajarea cu contract în țară, detașare cu formularul A1;- asigurare medicală în România și în Olanda; - nu se percep comisioane sau taxe. Cerințe minime:- experiență minimă în domeniu (avantaj);- limba engleză la nivel conversațional/ mediu;- permis de conducere cat. B;- fără probleme în a lucra la înălțime;- persoană autonomă și responsabilă. Responsabilități:- montarea panourilor fotovoltaice pe structură, conform planului;- activitatea se desfășoară atât la sol, cât și la înălțime;- abilitatea de a lucra în echipă și individual.
InterJobs

Tamplar/​ dulgher acoperisuri - Olanda

Tamplar/​ dulgher acoperisuri - Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 2000 până la 2200 EURO pe lună
Angajăm Tamplar/ Dulgher pentru acoperisuri în Olanda. Cerințe obligatorii:- 5+ ani experiență în tâmplărie/ dulgherie;- limba engleză, la nivel conversațional/ mediu;- permis de conducere cat. B;- diplomă VCA (avantaj);- persoană responsabilă și muncitoare. Lucrările implică:- construcția de acoperișuri;- executarea și montajul plăcilor;- măsurare și debitare după plan tehnic;- montaj elemente jgheab, lambriuri, lucarne prefabricate, pereți HSB;- se lucrează la sol și la înălțime. Condiții și beneficii:- salariu 12 - 13 Euro net/oră;- job full-time, stabil, contract pe termen lung;- posibilitate de ore suplimentare;- cazarea și transportul în Olanda gratuite;- contract românesc, detașare cu formularul A1;- plata salariilor este garantată prin norma olandeză NEN;- echipament de lucru;- training VCA (dacă este nevoie);- nu percepem comisioane sau taxe de angajare.
InterJobs

Electrician naval - Olanda

Electrician naval - Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 2000 până la 2500 EURO pe lună
Electricieni navali - OlandaLocație: șantier/atelier naval Cerințe:- studii medii tehnice absolvite;- peste 2 ani experiență dovedită ca electrician;- limba engleză reprezintă un avantaj;- permis cat. B reprezintă un avantaj;- persoană dinamică, motivată, responsabilă, autonomă. Atribuțiile job-ului:- execuția instalațiilor electrice, tensiune joasă și medie;- controlul și reviziile insatalațiilor electrice conform planului;- trasarea de cabluri electrice;- montarea lămpilor de iluminat;- montaj panouri electrice. Beneficii:- salariul între 12 - 13 Euro net/oră;- program de lucru full time;- posibilitate ore suplimentare; - cazarea și mașină de serviciu în Olanda asigurate (gratuit);- job stabil cu contract pe termen lung;- angajarea cu contract românesc, detașare cu formularul A1;- plata salariilor este garantată prin norma olandeză NEN;- asigurare medicală;- nu se percepe nicio taxă de angajare.
InterJobs

Electrician - proiecte in Germania

Electrician - proiecte in Germania


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 2200 până la 2500 EURO pe lună
Angajăm Electricieni pentru lucrări în Germania.Lucrările sunt pentru magazine, hoteluri, spitale, școli, clădiri birouri, fabrici. Cerințe:-studii de specialitate absolvite;-3+ ani experiență practică ca electrician;-cunoștințe de lucru după plan;-limba engleză la nivel mediu/ avansat (obligatoriu);-permis de conducere cat. B (avantaj);-persoană dinamică, motivată, responsabilă, autonomă. Beneficii:- salariu între 11-12 Euro net/ oră/ experiență;-program de lucru full time;-cazarea și transportul intern în Germania asigurate gratuit;-angajare cu contract în România, detașare cu formularul A1;-contract pe perioadă nedeterminată;-asigurare medicală și echipament de lucru;-asistență permanentă din partea angajatorului. Responsabilități:-execuția instalațiilor electrice, tensiune joasă și medie;-trasare de cabluri electrice și montaj panouri electrice;-controlul și revizia instalațiilor electrice conform planului;-lucrări în magazine, hoteluri, spitale, școli, clădiri birouri, fabrici.
InterJobs

Muncitor sere de rosii - Olanda

Muncitor sere de rosii - Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 1200 până la 1400 EURO pe lună
Angajăm Muncitori agricultură pentru o seră de roșii din Olanda. Ultimele 2 locuri disponibile din acest an! !!! Start: August - Septembrie 2022 Cerințe minime:- experiență anterioară în agricultură;- permis de conducere cat. B;- engleză, nivel conversațional;- rezistență la efort fizic și temperaturi ridicate;- persoană muncitoare și de încredere. Ofertă și beneficii:- salariu 7,50 Euro NET/oră în prima lună;- salariu 8,00 Euro NET/oră din a doua lună;- program de lucru full time;- posibilitate de ore suplimentare;- job stabil, se lucrează tot anul 2022;- contract românesc pe perioadă nedeterminată;- detașare în Olanda prin formularul A1;- cazare gratuită și mașină de serviciu asigurată;- asistență permanentă din partea angajatorului. Ce presupune munca:- plantarea răsadurilor;- legarea, curățarea și copilirea plantelor;- culegerea și depozitarea roșiilor. 
InterJobs

Zugravi/​ Vopsitori - amenajari interioare/​ exterioare

Zugravi/​ Vopsitori - amenajari interioare/​ exterioare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 1700 până la 1900 EURO pe lună
Angajăm Zugravi pentru proiecte în Olanda.Jobul constă în renovări interioare/ exterioare și este stabil, pe termen lung. Vă oferim:- salariu de 11 - 11,50 Eur net/ oră/ experiență;- program de lucru full-time;- cazare gratuită și transport intern în Olanda asigurat (mașină de serviciu);- contract cu angajare în România, detașare cu formularul A1;- echipament și scule de lucru asigurate;- asistență permanentă din partea angajatorului. Postul constă în:- curățare și pregătire suprafețe, gletuit, finisare;- zugrăveli exterioare, diverse tipuri de vopsea;- pregătire și amestecare materiale;- curățare, șlefuire lemn (ferestre, uși, grinzi, bârne etc.);- vopsire și lăcuire suprafețe din lemn. Cerințe:- studii medii/ profesionale;- experiență anterioară ca zugrav (obligatoriu);- experiență în recondiționare suprafețe lemn (avantaj);- limba engleză nivel conversațional/ mediu (obligatoriu);- permis de conducere cat. B (obligatoriu);- persoană muncitoare și de încredere.
InterJobs

Tamplar universal - Olanda

Tamplar universal - Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 2000 până la 2500 EURO pe lună
Angajăm Tâmplari universali pentru proiecte de modernizare case și apartamente în Olanda. Descrierea postului:- salariul 12-13 Euro net/ oră/ experiență;- cazarea și transportul intern în Olanda gratuite (se pune la dispoziție mașină de serviciu);- job stabil, contract pe termen lung;- contract românesc, detașare cu formularul A1;- plata salariilor este garantată prin norma olandeză NEN;- asigurare medicală în România și în Olanda;- echipament de lucru;- nu se percepe nicio taxa de angajare.  Cerințele postului:- limba engleză, nivel mediu;- permis cat. B;- experiență solidă în tâmplărie. Responsabilitățile postului:- recondiționare case, apartamente, vile;- montaj și ajustare mobilier;- montaj de uși, ferestre, panouri, scări interioare ori alte elemente decorative.
InterJobs

Montatori profile din aluminiu – Olanda

Montatori profile din aluminiu – Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 2000 până la 2100 EURO pe lună
Angajăm Montatori profile din aluminiu pentru o companie din Olanda. Cerințe:- 2+ ani experiență practică;- cunoștințe de interpretare a unui plan tehnic;- limba engleză la nivel mediu (obligatoriu);- permis de conducere cat. B (obligatoriu);- persoană autonomă și responsabilă. Lucrările implică:- montare de ferestre/ uși din aluminiu/oțel;- montarea profilelor conform planului de lucru;- îmbinarea ramelor și a tocului;- fixarea segmentelor de aluminiu;- verificarea calității produselor și remedierea defectelor;- se lucrează strict după plan. Condiții și beneficii:- salariu între 12,5 - 13 Euro net/oră;- program de lucru full time; - cazarea și transportul în Olanda asigurate (gratuit);- job stabil, contract pe termen lung;- contract românesc, detașare cu formularul A1;- asigurare medicală în România și în Olanda;- echipament de lucru și scule asigurate;- nu se percep taxe de angajare.
InterJobs

Tâmplar mobilier (fabrică) - Olanda

Tâmplar mobilier (fabrică) - Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 2000 până la 2500 EURO pe lună
Angajăm Tâmplari pentru producție de corpuri de mobilier și subansamble din lemn în Olanda. Producție de mobilier din lemn în fabrică.Job stabil, contract pe termen lung. Descrierea postului:- salariul între 12 - 13 Euro net/oră;- program de lucru full time;- cazarea și transportul în Olanda asigurat (gratuit);- job stabil cu contract pe termen lung;- angajarea cu contract individual de muncă, detașare cu formularul A1;- plata salariilor este garantată prin norma olandeză NEN;- asigurare medicală în România și în Olanda;- nu se percep taxe de angajare.  Cerințele postului:- studii de specialitate absolvite;- diplomă de calificare ca tâmplar;- 5+ ani experiență practică în domeniul tâmplăriei;- cunoștințe de interpretare a unui plan tehnic (avantaj);- limba engleză la nivel mediu/ avansat (obligatoriu);- permis de conducere cat. B (obligatoriu);- persoană autonomă și responsabilă. Responsabilitățile postului:- executarea operațiunilor de debitare, căntuire și finisare;- producția d
InterJobs

Mecanic naval (montare motoare barci noi) - Olanda

Mecanic naval (montare motoare barci noi) - Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 2000 până la 2100 EURO pe lună
Angajăm Mecanic motoare barci pentru o companie din Olanda ce produce bărci și ambarcațiuni cu motor. Cerințe obligatorii:- studii tehnice de specialitate (electromecanică/ mecanica navală/ industrială);- cunoștințe și experiență în domeniul mecanic naval de minim 3 ani;- bună interpretare a planului tehnic;- cunostinte bune de limba engleză (domeniul tehnic);- permis de conducere cat. B. Lucrările implică:- montare motoare bărci, instalare pompe și/ sau alte echipamente adiacente. Ofertă:- salariu de 12,5 - 13 Euro net/ oră;- program de lucru full time (8h/ zi);- cazarea în Olanda asigurată gratuit;- transportul intern pe teritoriul Olandei asigurat (masina de serviciu);- job stabil cu contract pe termen lung;- angajarea cu contract romanesc, detașare cu formularul A1;- asigurare medicală;- echipament de lucru;- nu percepem comisioane de angajare. 
InterJobs

Tamplar naval - Olanda

Tamplar naval - Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 2000 până la 2500 EURO pe lună
Angajăm Tâmplari navali care să lucreze la construcții/ restaurare yachturi și vase de croazieră în Olanda. Descrierea postului:- salariu de 12,50 - 13,50 Euro net/ oră/ experiență;- job full time, ore suplimentare plătite;- cazarea și transportul intern în Olanda gratuit;- job stabil, contract pe termen lung;- contract românesc, detașare cu formularul A1;- plata salariilor este garantată prin norma olandeză NEN;- asigurare medicală în România și în Olanda;- echipament de lucru;- training VCA;- nu se percepe nicio taxă de angajare. Cerințele postului:- minim 4 ani experiență în domeniu;- limba engleză, nivel mediu (obligatoriu);- permis de conducere cat. B (avantaj). Responsabilitățile postului: TÂMPLAR naval:- producția de corpuri de mobilier și subansamble din lemn masiv în fabrică;- montarea și ajustarea de mobilier pe nave de pasageri, vase de croazieră și yachturi;- lucrări de modernizare, întreținere și ajustare cabine;montaj de mobilier pe structură metalică. TÂMPLAR, punți de t
InterJobs

Laminator fibră de sticlă - Olanda

Laminator fibră de sticlă - Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 2000 până la 2500 EURO pe lună
Angajăm Laminatori fibră de sticlă pentru o lucrări în Olanda. Activitatea se va desfășura la o companie ce produce bărci, yacht-uri, vase de croazieră. Descrierea postului:- salariu 12 - 12,50 Euro net/oră;- program de lucru full-time;- job stabil, pe perioadă nedeterminată;- angajare cu contract românesc, detașare prin A1;- cazare și mașină de serviciu asigurate;- echipament de lucru;- asistență la training VCA. Cerințele postului:- cunoaște proprietățile rășinilor și a fibrei de sticlă;- 2+ ani experiență practică ca laminator;- interpretare plan/ desen tehnic;- limba engleză la nivel mediu (obligatoriu);- permis de conducere cat. B (obligatoriu);- persoană responsabilă, muncitoare, cu spirit de echipă;- precizie și atenție la detalii.  Responsabilitățile postului:- laminarea manuală a bărcilor;- aplicare straturi de gel-coat, rășină epoxidică și fibră de sticlă;- laminare și prin polispray;- eliminare surplus de material și decofrare matriță;- utilizarea corectă a uneltelor de
InterJobs
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.