Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la International Tibecom & Co Trust

Website: www.internationaltibecom.ro
Locuri de munca disponibile in: Brasov

Website:www.internationaltibecom.ro


Un colectiv care functioneaza ca o familie, unde respectul fata de clienti si furnizori, dorinta continua de imbunatatire a performantelor si spiritul de echipa sunt la ele acasa.
Brand-urile pe care le reprezentăm pe piața din România provin exclusiv de la producători consacraţi din Italia, sunt prezente la nivel Internaţional şi distribuite de compania noastră atât în mediul online – prin intermediul magazinului online propriu www. CleanSea.ro, cât și în Hipermarket-uri, Supermarket-uri și în magazinele din cartierul tău.
Departament:
Cuvinte cheie:

Asistent Manager ( Nu Secretara)

Asistent Manager ( Nu Secretara)


INTERNATIONAL TIBECOM & CO TRUST
Descrierea jobului 1. ESTI IN CAUTAREA UNEI NOI PROVOCARI? 2. AI PUTERE DE MUNCA, DORINTA DE REUSITA SI CURAJ? DACA RASPUNSUL TAU ESTE "DA" VIZUALIZEAZA, TE ROG, www.internationaltibecom.ro si cleansea.ro SI INCA IN CONTINUARE DORESTI JOBUL, ATUNCI TE ASTEPTAM IN ECHIPA NOASTRA, ca potentia viitor Director Operational. CERINTE: EXPERIENTA IN DOMENIU LB. ENGLEZA SI/SAU ITALIANA FOARTE BINE ( SCRIS, CITIT, VORBIT), OPERARE PC, CONTABILITATE PRIMARA, CUNOSTINTE RAPOARTE LUNARE SI NU NUMAI PERMIS CONDUCERE SI MAI ALES PUTERE DE MUNCA RESPONSABILITATI : REALIZARE RAPOARTE SECRET
Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.