Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Interstar Chim - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


INTERSTAR CHIM S.A. s-a dezvoltat in ultimii 20 ani pe piata romaneasca, avand ca suport experienta si know-how-ul furnizate de activitatea similara desfasurata de peste 50 de ani pe piata elena, in productia si distributia de produse pentru curatarea locuintei.
Brandurile noastre cele mai importante sunt: Biocarpet (leader pe piata produselor de curatat covoare), Peak WC (leader de piata in segmentul sapunurilor solide de toaleta), Aroxol ( brandul numarul 2 pe piata insecticidelor), Rivex ( brandul numarul 3 in produse de curatat geamurile si parchetul).
Portofoliul nostru include:
- produse pentru curatarea si ingrijirea tuturor suprafetelor din casa: toaleta, covoare, geamuri, parchet, gresie, mobila, baie, bucatarie, aragaz, cuptor, vase;
- produse pentru ingrijirea hainelor: balsam de rufe, detergent lichid pentru rufe, clor, anticalcar, inalbitori fara clor;
- insecticide;
- sapun lichid pentru maini.
Dupa 10 ani de succes pe piata romaneasca, INTERSTAR CHIM S.A. a devenit parte a Grupului EUREKA, prin achizitionarea sa in proportie de 100%.
INTERSTAR CHIM S.A. isi va consolida in continuare pozitia pe piata si reteaua de distributie prin noile investitii facute de Grupul EUREKA.

Interstar Chim se angajeaza sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal. Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati Politica de prelucrare a datelor personale Interstar Chim, disponibila la adresele www.interstar.ro/ www.igienol.ro.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.