Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Iron Mountain - 0 posturi vacante

Website: http://www.ironmountain.com

Website:http://www.ironmountain.com


Iron Mountain ajută organizaţiile din toată lumea să reducă deficienţele, riscurile şi costurile asociate cu administrarea informaţiilor pe suport fizic şi digital ale acestora.
Soluţiile noastre de administrare a informaţiilor vor permite companiei sau organizaţiei dvs. să protejeze şi să-şi optimizeze informaţiile, să asigure recuperarea datelor şi conformitatea legală folosind informaţiile curente.
Fondată în 1951, Iron Mountain administrează miliarde de informaţii valoroase, inclusiv documente de afaceri, fişiere electronice, date medicale, e-mailuri şi alte tipuri de date, pentru organizaţii din toată lumea.
Organizaţii din toate industriile majore şi de toate mărimile.

În prezent protejăm şi oferim acces la peste 12 milioane de metri cubi de documente pe suport de hârtie, 10 miliarde de e-mailuri, 65 de milioane de benzi magnetice pentru copii de siguranţă de pe computer, 2,5 de milioane de PC-uri şi 20.000 de servere şi lista creşte rapid.

Noi stocăm în siguranţă unele dintre cele mai valoroase artefacte istorice ale lumii, comori culturale, documente de afaceri şi documente medicale. Pentru a proteja şi a interpreta în mod adecvat aceste informaţii, avem la dispoziţie 21.000 de profesionişti în toată lumea şi menţinem o infrastructură de neegalat care include peste 1000 de depozite, 10 centre de date şi 3500 de vehicule.

Experienţa, cunoştinţele şi reputaţia noastră in domeniu, datorită stadardelor riguroase de securitate, face ca noi să fim unul dintre liderii mondiali în furnizarea de:

Stocare şi administrare a documentelor
Protecţie şi recuperare a datelor
Distrugere confidenţiala a informaţiilor
Lucrăm continuu pentru a ne asigura că partenerii noştri beneficiază la maxim de informaţiile lor, reducând, în acelaşi timp, costurile şi riscurile asociate cu stocarea şi protejarea acestora.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.