Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Isoflect Insulation - 0 posturi vacante

Website: https://www.isoflect.ro

Website:https://www.isoflect.ro


ISOFLECT INSULATION, lider pe piata izolatiilor termo-reflective din Romania. Activitatea noastra a inceput in aul 2013, reusind de atunci si pana acum sa transforme o piata de nisa intr-una de larg consum.
Pentru urmatorii cinci ani ne-am propus sa dezvoltam portofoliul si sa extindem piata de desfacere pe intreg teritoriul E.U.
Calitatea, seriozitatea, predictibilitatea si creativitatea ne-au ajutat sa castigam rapid un portofoliu de clienti cu viziune comuna, iar impreuna am reusit sa asiguram o gama de produse unice, care le asigura consumatorilor beneficii importante. In plus, constituie o foarte importanta constanta de protejare a mediului inconjurator, prin reduceri importante ale consumului de energie destinata climatizarii cladirilor, atat ale celor civile, cat si ale celor industriale.
Ca si interactiune inter-umana, in cadrul companiei noastre toti oamenii sunt egali, au drepturi si obligatii. Incercam pe cat posibil sa nu impunem un program de lucru strict si ii lasam fiecarui angajat posibilitatea de a fi creativ si de a-si gasi propriile cai de a-si face job-ul placut, dar in acelasi timp avem pretentia realizarii obiectivelor si sarcinilor stabilite de catre management.
Asiguram pachete salariale performante, compuse individual, in acord direct cu plusul valoare pe care fiecare dintre noi il oferim companiei.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.