Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Isra Center Marketing Research

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti


  • ISRA Center este in prezent una dintre companiile de top pe piata de cercetare de piata in Romania prin expertiza in research, portofoliul important de clienti in FMCGS si excelenta in cercetarea de piata in industria farmaceutica.
  • Cu peste 15 ani de experienta valoroasa in Romania, ISRA Center detine o intelegere aprofundata a pietei prin echipele sale de researcheri si ofera o gama complexa si inovativa de solutii de research care raspund nevoilor de business ale clientilor sai.
  • Incepand din anul 2010, ISRA Center a devenit membru afiliat al IRIS Network, cea mai larga retea internationala de agentii independente de cercetare de piata. Pozitia de reprezentant exclusiv al IRIS Network in Romaina ofera companiei ISRA Center expunere internationala atat sub aspectul capacitatilor de fieldwork cat si al schimbului de know-how.
  • Cu o reputatie construita pe eficienta, flexibilitate si orientare catre solutii si metodologii adaptate pietei si consumatorilor actuali, ISRA Center s-a dovedit un partener de incredere care ofera si mentine standarde ridicate de calitate in studiile pe care le conduce si este axat pe oferirea de valoare adaugata cu fiecare proiect realizat.
  • ISRA Center este membra a numeroase asociatii profesionale (ESOMAR, AMA, QRCA, SORMA) si este o companie in totalitate cu capital strain (israelian), fiind puternic orientata catre investitii permanente in oameni, tehnologie si informatie pentru a rasounde competitiv unui mediu dinamic si stimulativ in orice moment.
Departament:
Industrie:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Operator Call Center

Operator Call Center


ISRA CENTER MARKETING RESEARCH
Candidatul ideal - Absolvent(a) studii medii (liceu) sau superioare; - Persoana dinamica, cu abilitati dezvoltate de comunicare si relationare; - Foarte buna capacitate organizatorica; - Responsabilitate; - Respectarea termenelor de executie. - Disponibilitate zilnica de lucru - minim 5 ore; - Abilitati de comunicare si relationare dezvoltate; - Aptitudine de invatare rapida; - Amabilitate chiar si intr-o situatie mai dificila; - Acordare si transmitere de informatii; - Integrare rapida in colectiv; - Respectarea instructiunilor verbale/scrise; - Capacitatea de a lucra in conditii

Field Research Executive

Field Research Executive


ISRA CENTER MARKETING RESEARCH
Candidatul ideal - Student(a) sau absolvent(a) studii superioare; - Cunostinte MS Office (Excel, Word, Powerpoint), Internet; - Persoana dinamica, responsabila, cu abilitati dezvoltate de comunicare si relationare; - Foarte buna capacitate organizatorica; - Orientare catre respectarea termenelor de executie. - Aptitudine de invatare rapida; - Amabilitate chiar si intr-o situatie mai dificila; - Acordare si transmitere de informatii intr-un mod rapid si corect; - Integrare rapida in colectiv; - Respectarea instructiunilor verbale/scrise; - Capacitatea de a lucra in conditii de stres;
Departament:
Industrie:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.