Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Iulius Sbw

Website: www.subwayro.com
Locuri de munca disponibile in: Cluj-Napoca

Website:www.subwayro.com


SUBWAY® cu sediul în Milford, Connecticut, U.S., este cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapida (Quick Service Restaurants) din lume, cu peste 42.000 de locații în întreaga lume.
Această ascensiune nu ar fi fost posibilă fără implicarea şi devotamentul oamenilor care lucrează în SUBWAY®. Așa că pentru noi este foarte importantă echipa din restaurant.
Povestea brandului Subway a început cu mai mult de 50 de ani în urmă, când dr. Peter Buck, a schimbat viața unui student Fred Deluca, cu câteva cuvinte simple: "Să deschidem un magazin de sandvișuri.
Subway a devenit în timp alegerea cea mai importantă pentru persoanele care caută opțiuni de mâncare rapidă și nutritivă de care întreaga familie se poate bucura.
Pe măsură ce continuăm să creștem, suntem ghidați de pasiunea pentru deliciul clienților prin servirea de sandvișuri proaspete, delicioase, făcute la comandă chiar în fața clienților.

Departament:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Sandwich Artist -lucrator Restaurant Subway®! In Cluj-napoca

Sandwich Artist -lucrator Restaurant Subway®! In Cluj-napoca


IULIUS SBW
Candidatul ideal Te invităm să faci parte din echipa noastră din restaurantul SUBWAY®! Responsabilitățile tale vor fi: Să pregătești preparatele din carne și legumele pentru sandwich-uri; Să servești clienții cu sandwich-urile pe care și le doresc; Să păstrezi curățenia echipamentelor și a restaurantului; Descrierea jobului De ce să lucrezi la noi în echipă: Program de lucru variat și flexibil, atât program stabil, full time - 8h, cât și part time - 6h, 4h. Avem experiența lucrului în echipă cu studenții si elevii și ne bucurăm să putem oferi un job part time astfel încât să po
Departament:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.