Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Jaeggi Industries - 0 posturi vacante

Website: http://www.jaeggi.ro/

Website:http://www.jaeggi.ro/


Istoria Guntner a inceput in 1931, cand Hans Guntner a infiintat un atelier de reparatii in Munchen. O crestere importanta a reprezentat-o deschiderea primei hale de productie in 1960, precum si extinderea la un nivel international in 1990 in Ungaria, apoi si in Indonezia, Mexic, China si Romania, in 2015.

In 2013 s-a produs fuziunea in Guntner Grup GmbH a companiilor Jaeggi, Thermowave, Basetec, Frostfrio. Astazi grupul este lider mondial in domeniul tehnologiei schimbatoarelor de caldura.

Accentul pus pe calitate porneste de la asigurarea unui mediul de lucru adecvat acestui deziderat, considerand angajatii ca fiind cea mai importanta resursa.

In prezent compania are un numar de 800 de angajati la Sibiu si ne propunem sa crestem... In 2019 am deschis a doua fabrica de productie, unde tehnologia de varf se imbina armonios cu o colectie de plante din intreaga lume.

Sunt apreciate profesionalismul si creativitatea, politicile de personal prioritizeaza Angajatul in orice situatie!

Cu sediul în Fürstenfeldbruck, lângă München - Germania, Güntner GmbH & Co. KG este lider mondial în fabricarea componentelor echipamentelor de aer condiționat.

Avand peste 3.000 de angajați la nivel mondial și locatii de producție în Germania, Romania, Ungaria, Indonezia, Mexic, Brazilia și Rusia, compania reprezintă o prezență puternică pentru partenerii ei, pe toate piețele.

Zeci de ani de experiență în industrie și integrarea consecventă a celor mai recente tehnologii și rezultate ale cercetării asigură standardul de înaltă calitate al soluțiilor Güntner.

Clientii nostri activeaza in sectoare de activitate precum industria auto, alimentară, farmaceutică și informatică și in numeroase instituții din sectorul public.

http://www.guentner.eu/imprint/

In conformitate cu normele privind protectia datelor cu caracter personal, aplicand cv-ul la unul din anunturile noastre, va exprimati acordul implicit pentru utilizarea datelor furnizate in scopul unei posibile angajari. La incheierea procesului de selectie, aplicatia va fi stearsa din baza de date.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.