Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

0 Locuri de munca (joburi) la Jilaveanu Transcom

Website: www.jilaveanutranscom.ro

Website:www.jilaveanutranscom.ro


Compania noastra a fost infiintata în 1998, având un capital integral privat si ce are ca activitate de baza transportul intern si international de marfuri. Societatea se afla într-un proces continuu de dezvoltare si îmbunatatire a serviciilor oferite clientilor în conditii de operativitate, eficienta si siguranta maxima. Toate aceste standarde occidentale sunt atinse beneficiind de personal înalt calificat si bine organizat pe departamente si divizii, în scopul gestionarii cât mai eficiente a activitatii.

Calitatea serviciilor companiei noastre si dotarile moderne ale parcului auto ne-au adus printre parteneri directi companii mari din Germania, Franta, Belgia, Olanda, Austria, Italia si Romania precum si case de expeditie de renume din aceeasi arie pentru care avantajele oferite de firma noastra au fost apreciate in mod deosebit.

Activitatea de baza a companiei JILĂVEANU TRANSCOM este transportul intern si international de marfa in regim de temperature prin intermediul autobazei proprii.

Astfel, datorita numarul mare de camioane de care dispunem, suntem capabili sa raspundem in mod rapid si eficient cerintelor dumneavoastra si totodata sa ne adaptam nevoilor si exegentelor clientului nostru.

Flexibilitate: Servicile noastre sunt adaptate necesitatilor clientilor nostri prin flexibilitate si viteza de reactie.

Rapiditate: stim cat de pretios este timpul Dumneavoastra. Vrem sa va oferim posibilitatea de a rezolva orice problema de transport cu un singur telefon.

Siguranta marfii transportate este data de asigurarea acesteia in valoare maxima de 100 000 Euro.

Sistemele de certificare a calitatii ISO 9001/2015 va garanteaza servicii de inalta calitate si executate cu profesionalism si promptitudine de echipa noastra.