Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

3 Locuri de munca (joburi) la Jjerry`S Pizza

Website: https://www.jerryspizza.ro/www-index/jobs.html
Locuri de munca disponibile in: Bragadiru, Brasov, Bucuresti, Constanta, Ilfov, Popesti-Leordeni

Website:https://www.jerryspizza.ro/www-index/jobs.html


Jerry’s Pizza este un concept american aparut in Romania in urma cu 21 ani. Brandul Jerry’s Pizza este cunoscut pentru calitatea produselor si serviciilor oferite, pentru atentia acordata nevoilor clientului şi pentru echipa de lucru.

In 21 de ani de activitate și peste 20 milioane de pizze livrate, un lucru a ramas la fel: gustul. Pizza de la Jerry’s Pizza are un gust inconfundabil. Stii asta cand deschizi cutia si te lovește aroma puternica, cand observi blatul cu malai, cand ridici prima felie si, cel mai important, cand o gusti si stii ca e facuta cu ingrediente de calitate. Stii ca e de la Jerry’s Pizza.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Livrator (cu Masina Personala)

Livrator (cu Masina Personala)


Jjerry`s Pizza
Candidatul ideal CE NE DORIM? Sa ai o atitudine pozitiva si sa gasesti mereu solutii constructive; Sa poti sa te integrezi si lucrezi eficient impreuna cu colegii tai; Sa ai un aspect ingrijit; Sa ne reprezinti cu succes in fata clientilor; Permis de conducere si experienta de condus in BucurestiDescrierea jobului Te asiguri de preluarea si livrarea comenzilor de produse la standardele de calitate ale JERRY’S PIZZA. Reprezinti compania in fata clientilor din punct de vedere al livrarii produselor si incasarii contravalorii acestora. Si pentru ca ai o atitudine pozitiva si apreciezi munc

Pizza Maker/​ajutor Bucatarie (pizza,​ Paste,​ Salate)

Pizza Maker/​ajutor Bucatarie (pizza,​ Paste,​ Salate)


Jjerry`s Pizza
Candidatul ideal Esti atent la detalii si doresti sa pregatesti cele mai gustoase preparate marca Jerry`s Pizza Iti place sa lucrezi in bucatarie fie ca ai sau nu experienta intr-o companie similara Iti place dinamica dintr-o pizzerie astfel incat sa putem livra in cel mai scurt timp si respecti cu acuratete retetele noastre Iti place sa lucrezi in echipa si sa iti aduci aportul in aria ta de lucru Respecti standardele de lucru, retetele noastre pentru a mentine gustul inconfundabil al preparatelor noastre Descrierea jobului Pizza Carnivor pe blat de malai, Stripwich sau Calzone?

Manager Restaurant/​shift Manager

Manager Restaurant/​shift Manager


Jjerry`s Pizza
Candidatul ideal · Atitudine pozitiva si sa gasesti mereu solutii constructive; · Sa te integrezi si lucrezi eficient impreuna cu echipa; · Sa ne reprezinti cu succes in fata clientilor; · Studii medii (studii superioare finalizate constituie un avantaj); · Eperienta in coordonarea unei echipe dе min 20 persoane (avantaj experienta HORECA); · Cunostinte utilizare MS Office (Word, Excel, Ppt); · Abilitati dе comunicare; · Abilitati dе motivare a echipei in vederea atingerii obiectivelor dе performanta; · Cunostinte privind siguranta alimentara prevazute in directivele HACCP;Descrierea j
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.