Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Kantar Romania - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


KANTAR Millward Brown este o agentie globala de cercetare specializata in eficienta advertising-ului, comunicare strategica si cercetare de media si brand equity. KANTAR Millward Brown isi ajuta clientii sa dezvolte branduri puternice prin solutii extensive bazate pe cercetare calitativa si cantitativa.

Informare prelucrare date cu caracter personal - candidati
Va multumim pentru ca ati aplicat pentru ocuparea unei pozitii in cadrul KANTAR MILLWARD BROWN SRL, cu sediul in Calea Floreasca, nr. 169, et. 1, sector 1 (“Angajatorul” sau “Societatea”).
Societatea prelucreaza date cu caracter personal ale persoanelor care aplica pentru a fi angajate intr-o functie in cadrul Societatii, cu respectarea tuturor dispozitiilor legale privind confidentialitatea si protectia datelor, precum si politicilor interne privind protectia datelor si asigurarea securitatii acestora (“Candidatul” sau “Candidatii”).
Scopul acestei Notificari privind Prelucrarea Datelor (“Notificarea”) este acela de a va face cunoscuta modalitatea in care vom trata datele dumneavoastra cu caracter personal incluse de dvs. in CV-ul dvs., in orice alt document pe care ni-l transmiteti in scopul aplicarii pentru un post in Societatea noastra sau comunicate noua in cadrul interviurilor („CV”).
Prin urmare, va informam ca, in scopul derularii procesului de recrutare pentru postul pentru care ati aplicat si incheierii contractului de munca (daca este cazul), pe parcursul procesului de recrutare Societatea prelucreaza datele dumneavoastra personale cuprinse in CV, in calitate de Candidat (ex: numele si prenumele dvs., sexul, data nasterii, adresa, stare civila, e-mail, numar de telefon, experienta profesionala anterioara, studii, imagine- in situatia in care CV-ul contine poza dvs.-, alte informatii pe care decideti sa le treceti in CV, precum si alte informatii pe care vi le vom solicita pe parcursul acestui proces si care au relevanta pentru aprecierea compatibilitatii experientei dvs. cu postul disponibil (toate denumite in continuare in mod colectiv „Date Personale”).
Prin furnizarea datelor de contact ale angajatorilor anteriori, sunteti de acord cu contactarea acestora in scopul obtinerii de referinte despre activitatea dvs. profesionala.
In masura in care nu veti fi contactat pentru un interviu sau daca, in urma procesului de recrutare, nu veti fi ales pentru functia pentru care ati candidat, va vom pastra CV-ul in evidentele noastre pentru eventuale posturi similare de care ati putea fi interesat, dar nu mai mult de 12 luni dupa care vom distruge sau sterge datele din sistemele noastre. Datele dvs. Personale vor putea fi pastrate pentru o perioada mai mare in situatia aparitiei oricarei situatii litigioase dintre dvs. si noi, pana la solutionarea acesteia.
Temeiul juridic al prelucrarii Datelor dvs. Personale este consimtamantul dvs. art. 6 alin. 1 lit. a) din Regulamentul UE 679/2016 si necesitatea executarii demersurilor necesare inainte de incheierea unui contract (art. 6 alin. 1 lit. b) teza a doua din Regulamentul UE 679/2016) (daca ati fost selectat ). Pentru transferul Datelor Personale catre societati din grup, temeiul juridic este interesul legitim al Societatii (art. 6 alin. 1 lit. f) din Regulamentul UE 679/2016).
Nu ne asumam raspunderea pentru niciun incident accidental sau intentionat cu privire la Datele Personale care au avut loc pe una dintre platformele online care au intermediat comunicarea intre Societate si Candidat.
Societatea raspunde doar pentru acele incidente care s-au produs din momentul in care CV-ul dvs. a ajuns la noi.In temeiul prevederilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, dvs. aveti urmatoarele drepturi:
- de a solicita Societatii acces la Datele Personale, precum si rectificarea acestora;
- de a solicita stergerea Datelor Personale, de a va retrage consimtamantul, cu mentiunea ca acest lucru nu va afectata legalitatea prelucrarii efectuata inainte de aceasta retragere;
- de a solicita restrictionarea prelucrarii pana la efectuarea rectificarii datelor sau, in masura in care va retrageti consimtamantul, pana la momentul solutionarii acestei cereri;
- de a va adresa cu o plangere in fata unei autoritati de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal sau instantelor de judecata;
- dreptul la portabilitatea datelor (daca se va aplica).Mentionam ca, la nivelul Societatii, nu exista un proces decizional automat care sa conduca la crearea unui profil al dvs., orice evaluari ale dvs., in calitate de candidat, de natura profesionala, urmand a fi efectuate in limitele si cu procedurile permise de dispozitiile legale, de personalul nostru.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.