Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de munca (joburi) la Keiron Logistics

Website: www.magazialucostica.ro

Website:www.magazialucostica.ro


Din 2009, sustinem atat micii cat si medii fermieri, antreprenorii din industria de peisagistica cat si cea edilitara. Clienții noștri sunt, de asemenea si persoane fizice interesate de marcile premium pe care le comercializam. Magazia lu' Costica este o firma de familie. Ne mandrim cu furnizarea de servicii de reparatie eficiente, intr-un mediu prietenos, oferit de un colectiv profesionist și amabil. Va promitem ca vă oferim doar echipamente de cea mai buna calitate, care sunt susținute de către producători de încredere și de garanția excelenta.

Suntem unici importatori in Romania pe o gama vasta de utilaje agricole si tractoare si reprezentam zonal producatori de profil cunoscuti: LS tractors (Gama de tractoare a firmei LG), Abbriata (Italia), Bicchi (Italia), Bufer si Ozdoken (Turcia) plus alti multi producatori: Maschio Gaspardo, Danielle Giraudo, Dante, Faza, Stihl, BCS, Comet, Etc

Toata lumea intreaba cine este Costica, marea majoritate vor sa-l cunoasca. Costica este din punctul nostru de vedere un adjectiv sinonim cu "bine facut". Costica pentru noi inseamna asumarea muncii pe care o depunem cosiliind, reparand sau vanzand o solutie. Ne asumam lucrurile facute de noi, ne-am saturat de "las ca merge si-asa" sau "n-are nimic daca.......". Adevarata problema apare atunci cand, prin concesiile pe care ni le permitem, afectam munca, resursele si sperantele unui om. Atunci cand treaba noastra pe jumatate facuta are impact negativ asupra altcuiva. Ca in rest…daca ne-am asuma strict pentru noi insine micile scapari, n-ar fi nicio drama. Vin-o sa-l cunosti pe Costica sa experimentezi un altfel de "furnizor de servicii si echipamente agricole".

Consilier Relatii Clienti Utilaje Grădina Si Piese -ploiesti

Consilier Relatii Clienti Utilaje Grădina Si Piese -ploiesti


KEIRON LOGISTICS

Ajutor De Mecanic Pentru Utilaje Agricole - Ploiesti

Ajutor De Mecanic Pentru Utilaje Agricole - Ploiesti


KEIRON LOGISTICS